نتانیاهو و متحدانش برای تحریف افکار عمومی جهان به دروغگویی متوسل شدند
خدعه رنگ باخته یهودیستیزی
مظلومنمایی و زدن برچسب «یهودستیزی» به رفتار و واکنش حامیان فلسطین یکی از ترفندهای رژیم صهیونیستی و متحدانش برای تحریک احساسات عمومی و دادن مجوز به هر اقدام سرکوبگرایانه علیه آنها بوده که بعد از 7 اکتبر تشدید شده است. این موضوع اکنون با سانسور رفتار خشن و توهین هزاران طرفدار تیم مکابی تلآویو در آمستردام هلند به فلسطین و اعراب که واکنش مردم را در پی داشت، توسط رسانهها و مقامات دنبال میگردد.
چنانچه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حمله به تعدادی از هواداران اسرائیلی تیم رژیم صهیونیستی در آمستردام یک حمله یهودستیزانه است. همچنین روزنامه «دی تلگراف» هلند نیز تیتر اصلی خود را به این عنوان اختصاص داد: «خشونت علیه یهودیان جهان را شوکه کرد.» روی جلد مجله ایندیپندنت هم نوشته شده بود: «هواداران مکابی تلآویو به عنوان بخشی از یک قتل عام برنامهریزی شده مورد حمله قرار گرفتند» و اشارهای هم به شهردار آمستردام داشت که این رویداد را حرکتی ضد یهودی خوانده بود.
این اتهامات واهی در حالی به حامیان فلسطین زده میشود که طبق اخبار رسمی، جرقه این درگیری را هواداران اسرائیلی با پایین کشیدن پرچم فلسطین، دادن شعارهایی آپارتایدی علیه اعراب و افتخار به کودککُشی در غزه و همچنین خودداری از سکوت برای قربانیان سیل والنسیا در اسپانیا ایجاد کردند. ویدئویی در شبکههای اجتماعی منتشر و از سوی رویترز تأیید شده که نشان میدهد هواداران مکابی آتش روشن کردهاند و با حمایت از ارتش اسرائیل شعار میدهند «بگذار ارتش پیروز شود تا عربها را از بین ببریم!»
درعین حال، منابع خبری با استناد به برخی مقالهها و مطالب منتشر شده در رسانههای هلند، از دست داشتن سرویس جاسوسی موساد در این درگیری صحبت میکنند. در همین رابطه، المیادین گزارش داد که قبل از درگیری، پیامهایی برای تماشاگران اسرائیلی ارسال شد که از آنها خواسته شده بود اقدامات تحریکآمیزی را علیه فلسطینیها انجام دهند. همچنین در این پیامها از آنها خواسته شده بود برای قربانیان اسپانیا یک دقیقه سکوت نکنند.
از سوی دیگر، مرتبط کردن واکنش های مردمی به تقابل دینی و یهودیستیزانه خواندن آن، برای سرپوش نهادن به جنایتهای اسرائیل است و به بازنشانی حادثه هولوکاست در افکار عمومی که مجوز قتل عام و اشغالگری را برای اسرائیل صادر کرد، برمیگردد. تلآویو بخوبی از خطر افزایش اعتراضات ضد صهیونیستی در میان مردم جهان و اروپا آگاه است و به این دلیل، حادثه آمستردام را به کانونی برای زدودن این رویه از قاره اروپا تبدیل کرده است. در همین راستا، بایدن نیز به همراه مقامات صهیونیستی، با یهودستیزانه خواندن حادثه آمستردام، آن را یادآور مراحل تاریکی از تاریخ که یهودیان تحت ستم بودند تشریح کرد. نتانیاهو نیز این اقدام را خطری علیه اسرائیل و هلند نامید.
گفتنی است که در مقابل نه تنها این شیوه نتوانسته راه به جایی ببرد، بلکه انگیزهها برای حمایت از فلسطین را افزایش داده است. هراس از افزایش اعتراضات و تظاهرات حامیان فلسطین در پی این حادثه، سبب شد که روز گذشته دولت هلند با تشدید تدابیر امنیتی، تا سه روز برگزاری هرگونه تجمع گسترده و تظاهرات را در این کشور ممنوع اعلام کند. مقامات محلی آمستردام نیز با صدور دستوری اضطراری، پایتخت هلند را «منطقه امنیتی پرخطر» اعلام کردند. گفتنی است پس از این درگیریها، شهروندان هلندی در همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و لبنان که همچنان در معرض حملات وحشیانه صهیونیستها قرار دارند، در شهر اوترخت تظاهرات کردند.