در رزمایش دریایی «اقتدار» در خلیج فارس و تنگه هرمز صورت گرفت

شلیک موشک‌های بالستیک و کروز سپاه پاسداران

در رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که برای دو روز در خلیج فارس و تنگه هرمز برگزار شد، انواع موشک‌های کروز «قدر110»، «قدر380»، «قدیر» و همچنین موشک بالستیک «303» از چند نقطه در عمق کشور به‌صورت همزمان شلیک شدند و تمامی اهداف تعیین‌شده در دریای عمان را با دقت بالا مورد اصابت قرار دادند. به‌طور همزمان، سامانه‌های پهپادی شرکت‌کننده نیز حملات موفقی را علیه پایگاه‌های شبیه‌سازی‌شده دشمن اجرا و اهداف مورد نظر را منهدم کردند.
در بخش دیگری از این رزمایش، سامانه‌های پدافند هوایی مستقر روی شناورهای سپاه تمرین مقابله سنگین با اهداف هوایی مهاجم را انجام دادند.
همچنین ارزیابی پایداری سامانه‌های رزمی و توان مقابله با جنگ الکترونیک دشمن از محورهای اصلی این رزمایش بود که در آب‌های خلیج فارس، تنگه هرمز و جزایر ایرانی اجرا شد. در حاشیه این رزمایش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری جانشین فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) تأکید کرد که «تحقق فرمان مقام معظم کل قوا مبنی بر «قوی شدن، روی پای خود ایستادن و ابتکار عمل داشتن» در این رزمایش به‌خوبی محقق شد.» به گفته امیر حیدری، «در جریان این رزمایش، تسلیحات دورزن، نقطه‌زن و هوشمند به کار گرفته شد که همگی از سوی وزارت دفاع و نیروی دریایی سپاه پاسداران به صورت داخلی تولید شده‌اند.»
جانشین فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) همچنین تصریح کرد: «بخشی از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های نوآورانه این رزمایش به دلیل ملاحظات امنیتی محرمانه باقی خواهد ماند تا دشمنان برای دستیابی به آنها هزینه کنند.»
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و سه
 - شماره هشت هزار و نهصد و سه - ۱۵ آذر ۱۴۰۴