انتقاد سرمربی سابق به عملکرد تیم ملی فوتسال زنان

مظفر: تیم ما دیگر زهر ندارد

پریسا غفاری
خبر نگار

27 ‌رو‌ز مانده به شروع جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا، تیم ملی ایران با دو تساوی و یک برد در تورنمنت چهارجانبه تایلند نایب قهرمان شد؛ نتیجه‌ای نه چندان دلچسب. البته تنها نکته مثبت تیم ملی کلین شیت در هر سه بازی و بسته ماندن دروازه بود اما اینکه ملی‌پوشان در دو بازی گل نزدند هم در نوع خود عجیب است. عملکرد تیم ملی فوتسال در تورنمنت تایلند نشان داد  تفاوت این تیم با تیم ملی فوتسالی که قهرمان جام ملت‌های آسیا بود، زمین تا آسمان است. تا حدی که به نظر خیلی‌ها زنگ خطر برای این تیم قبل از جام ملت‌های آسیا به صدا درآمده و نگران کننده است.‌
آن هم در حالی که قرار است ایران مدافع قهرمانی، در سومین دوره جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا از ۱۷ تا ۲۸ اردیبهشت به میزبانی چین در گروه سوم با تیم‌های ویتنام، هنگ‌کنگ و فیلیپین بازی کند و فروزان سلیمانی سرمربی تیم ملی در دوران هدایتش نشان داده که از نظر فنی با مشکلاتی مواجه است و نتایج تیمش نشان داده ایران دیگر تیم مقتدر بی‌چون و چرای آسیا نیست.شهرزاد مظفر، سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال زنان که زمزمه بازگشت دوباره‌اش به نیمکت تیم ملی مطرح شد اما به سرانجام نرسید، بالاخره سکوتش را درباره ناکامی‌و عملکرد ضعیف تیم ملی شکست. او می‌گوید: «قبول دارم حالا تیم اول آسیا نیستیم و عملکردمان مثل گذشته نیست؛ ولی بازیکنان باتجربه‌ای داریم که کار را درمی‌آورند.»
 
 به نظر شما عملکرد تیم ملی در تایلند چطور بود؟
در این تورنمنت تیم ما در ضربات ایستگاهی، توپ‌های بلند و ضربات والی خوب نبود. اینها تاکتیک‌های روز جهان است که در فوتسال مردان هم استفاده می‌شود ولی ما حتی در ضربات ایستگاهی هم خطرناک نبودیم یا اینکه در 5 دقیقه پایانی بازی از آرایش پاورپلی استفاده کردند، نیاز به جسارت داشت و تصمیم درستی بود؛ به هر حال باید آرایش پاورپلی در چنین بازی‌هایی آزمایش و امتحان شود تا ایرادات آن مشخص شود ولی واقعیت اینجاست، زمانی‌ که از آرایش پاورپلی هم استفاده کردیم، نتوانستیم موقعیت جدی ایجاد کنیم که باید روی این مسأله کار شود اما همین ‌که به این آرایش اعتماد شد، خودش جای امیدواری داد ولی مشخصاً نیاز به بررسی بیشتر دارد. هم در دفاع و هم در حمله ایراداتی داشتیم که حتی مجبور به انجام خط شدند و حتی مجبور شدند کارت بگیرند.

پس با این حساب ایرادات زیادی داشتیم، در کل نمی‌توان گفت خوب بودیم؟!
تیم ما زهر نداشت؛ تیمی‌که بتواند رقبا را تحت فشار قرار بدهد. همه این نتایج، هشدار و زنگ خطر است. یعنی اختلاف ما با تیم‌های آسیایی کم شده، چون جام جهانی را در پیش داریم. مطمئن باشید برگزاری جام جهانی، نگاه‌ فدراسیون‌ها به فوتسال زنان را تغییر می‌دهد و نمی‌توانیم با همان شکل و شمایل سابق و بدون تلاش بیشتر به موفقیت برسیم.
 
روند تیم ملی با هدایت فروزان سلیمانی مسیر خوبی خواهد بود یا خیر؟
من نمی‌توانم در خصوص سرمربی و کادر فنی به تنهایی نظر بدهم، چون فدراسیون کمیته فنی دارد که باید عملکرد کادر و تیم در آن بررسی شود. اما در این فرصت مانده تا جام ملت‌ها و بازی دوستانه با بحرین می‌تواند فرصت خوبی باشد، چون ما باید در این مدت کوتاه روی ضعف‌‌های‌مان کار کنیم. خدای ناکرده امکان دارد در مرحله حذفی جام ملت‌ها به رقیبی برخورد کنیم که حتی نتوانیم به جمع 4 تیم برتر جام ملت‌ها برسیم و سهمیه جام جهانی را بگیریم و این مسأله نگران کننده است.‌
 
یعنی فکر می‌کنید ایران به جمع سه تیم برتر جام ملت‌ها نرسد؟
ایران باید جزو 3 تیم برتر قاره قرار گیرد و به جام جهانی برود. حتی فکر اینکه به جمع 3 تیم برتر نرسیم را هم نباید بکنیم و حتی نباید با خودمان چنین حرفی را تکرار کنیم. این تورنمنت نشان داد تیم‌ها خیلی به هم نزدیک شده‌اند. همه چیز به مو بند است! البته که من خوش‌بین هستم و فکر می‌کنم تیم ایران با توجه به بازیکنان باتجربه‌ای که دارد، این بازیکنان کار را برای ما در می‌آورند.

به شما پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی فوتسال شده؟
صحبت‌های اولیه شد ولی به نتیجه نرسید. فکر می‌کنم فدراسیون عزم و اراده قوی برای توافق نداشت. من هم چندین پیشنهاد از باشگاه‌ها داشتم و می‌خواهم فوتسال را در ایران ادامه دهم و تحول اساسی در نگرش باشگاهی ایجاد کنم. چون قرار است جام باشگاه‌های جهان برگزار شود و من می‌خواهم فوتسال را از حالت سنتی‌اش خارج کنم.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۴ اردیبهشت
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۳۰ ۳۱ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
شماره هشت هزار و هفتصد و یازده
 - شماره هشت هزار و هفتصد و یازده - ۲۱ فروردین ۱۴۰۴
۱