افشاگری تاریخی و مستند رسانه صهیونیستی از قتل عام حاضران در جشنواره موسیقی 7 اکتبر

حماس نکشت ارتش اسرائیل کشتار کرد

روزنامه هاآرتص چاپ سرزمین‌های اشغالی فلسطین نوشت: تحقیقات پلیس رژیم اشغالگر نشان می‌دهد، یک بالگرد آپاچی متعلق به این رژیم در روز هفتم اکتبر همزمان با حمله حماس، شرکت‌کنندگان در جشنواره موسیقی در نزدیکی شهرک ریعیم در اطراف نوار غزه را بمباران کرده است.

حسین فاطمی
خبرنگار


برخلاف آنچه در روزهای نخست پس از عملیات طوفان‌الاقصی از زبان رسانه‌های غربی و عبری نقل می‌شد اکنون مشخص شده، کشتار کنسرت بیابانی در روز هفتم اکتبر نه توسط نیروهای حماس که به دست نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی رقم خورده است. این جدیدترین دروغ تل‌آویو و ارتش صهیونیستی است که از سوی رسانه‌های اراضی اشغالی فاش شده است.
به گزارش روزنامه هاآرتص چاپ سرزمین‌های اشغالی فلسطین، تحقیقات پلیس رژیم اشغالگر نشان می‌دهد، یک بالگرد آپاچی متعلق به این رژیم در روز هفتم اکتبر همزمان با حمله حماس شرکت‌کنندگان در جشنواره موسیقی در نزدیکی شهرک ریعیم در اطراف نوار غزه را بمباران کرده است. این نشریه عبری زبان با انتشار ابعاد واقعی کشتار صهیونیست‌ها در روز عملیات طوفان‌الاقصی (هفتم اکتبر) در یک فستیوال موسیقی در روستای ریعیم در نزدیکی نوار غزه اعلام کرد برخلاف اظهارات پیشین مقامات صهیونیست علیه حماس، این افراد در جریان حملات یک بالگرد هدف قرار گرفته و کشته شده‌اند.
تحقیقات پلیس رژیم صهیونیستی از خلبان این بالگرد اذعان می‌دارد حماس در روز عملیات طوفان‌الاقصی اصلاً در جریان این فستیوال موسیقی نبوده است. بر همین اساس شواهد و بازجویی‌های انجام شده از خلبان بالگرد اسرائیلی نشان می‌دهد 364 صهیونیست در خلال این مراسم با حملات و بمباران بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی و نه حماس کشته شده‌اند. این خلبان مدعی است با تصور آنکه افراد حاضر در این محل همگی رزمندگان حماس بوده‌اند، اقدام به بمباران این منطقه و کشتار 364 نفری که در این فستیوال حضور داشتند، کرده است.

انتشار فیلم هاآرتص و رسوایی صهیونیست‌ها
هاآرتص گزارش خود را مستند به ویدیویی کرده است که در آن یک فروند بالگرد ارتش صهیونیستی مشاهده می‌شود که به صورت کور به سمت هر جنبنده‌ای در محل برپایی فستیوال «سوپرنوا» در روستای ریعیم شلیک می‌کند که بعدها مشخص شد خود صهیونیست‌ها خودزنی کرده و به دنبال این بودند که آن را به اسم «جنایت حماس» به خورد افکار عمومی داخلی و خارجی بدهند.
به گفته یک منبع پلیس در رژیم صهیونیستی، بررسی‌ها به شکل جزئی‌تر نشان می‌دهند، ظاهراً یک بالگرد رزمی ارتش این رژیم که به محل حادثه رسیده و به سمت مهاجمان شلیک کرده، گلوله‌هایش به برخی از شرکت‌کنندگان این جشنواره نیز اصابت کرده است. به گفته پلیس و دیگر مقامات صهیونیستی، یکی از یافته‌هایی که این ارزیابی را تقویت می‌کند، این است که اولین حمله‌کننده‌ها از مسیر ۲۳۲ به محل رسیده‌اند و نه از جهت مرز. علاوه بر این مسأله، به گفته منابع پلیس صهیونیستی، این فستیوال در ابتدا برای پنجشنبه و جمعه برنامه‌ریزی شده بود و به درخواست برگزارکنندگان، یک روز اضافی در روز شنبه به آن اضافه شد. تغییر لحظه آخری این ارزیابی را تقویت می‌کند که جنبش حماس از این رویداد اطلاعی نداشت. یک منبع پلیس صهیونیستی هم گفته که بر اساس برآورد ما حدود 4 هزار و ۴۰۰ نفر در این مراسم شرکت کردند که اکثریت آنها چهار دقیقه پس از حمله موشکی، متفرق شدند و فرار کردند. با این همه هنوز دقیقاً مشخص نیست علت این کشتار چیست و اینکه آیا بالگرد رژیم صهیونیستی به اشتباه شهرک‌نشینان و حاضران در کنسرت را قتل عام کرده است و یا به عمد و با هدف محکومیت حماس به دنبال تلفات بیشتر از خودی‌ها بوده‌اند؟!
این در حالی است که روزنامه هاآرتص روز شنبه در گزارشی اعلام کرد: «ارزیابی تشکیلات امنیتی اسرائیل» بر‌اساس تحقیقات پلیس و بازجویی از اعضای دستگیر شده حماس، این است که این گروه برای هدف قرار دادن این رویداد برنامه‌ریزی نکرده بود.

دروغ بزرگ درباره سربریدن کودکان
البته افشاگری هاآرتص درخصوص کشتار شهرک‌نشیان به دست خود رژیم صهیونیستی و نوشتن این قتل‌عام پای حماس اولین مورد از دروغگویی‌های این رژیم نیست. در همان روز‌های نخست عملیات طوفان‌الاقصی ادعایی دال بر سربریدن کودکان در شهرک‌های غلاف غزه به دست حماس هم منتشر شد. با این حال تحقیقات انجام شده توسط الجزیره حاکی از آن است شبکه‌ای از حساب‌های راستگرای نزدیک به رژیم صهیونیستی که بیشتر آنها در ایالات متحده امریکا هستند، ادعاهای نادرستی مبنی بر سر بریدن 40 کودک اسرائیلی توسط جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در جریان عملیات طوفان‌الاقصی در 7 اکتبر امسال را منتشر کردند.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این تحقیقات توسط آژانس نظارت و راستی‌آزمایی «سند» در شبکه الجزیره انجام شده که منابع ادعاها و روایتی را که باعث انتشار اخبار کذب بدون راستی‌آزمایی می‌شود شناسایی می‌کند. آژانس مذکور تأکید کرد، هدف از انتشار این‌گونه اخبار بسیج افکار عمومی جهان علیه مقاومت فلسطین و ساکنان نوار غزه و توجیه تجاوز وحشیانه اسرائیل به این باریکه است. البته حماس همان روزهای اول این شایعه را تکذیب کرد و در بیانیه‌ای با بیان اینکه «مقاومت فلسطین، کودکان را هدف قرار نمی‌دهد و رسانه‌ها باید دقت بیشتری در نقل اخبار کنند و کورکورانه از روایت سراسر دروغ و افترای صهیونیست‌ها دنباله‌روی نکنند»، اعلام کرد: «جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) قاطعانه تأکید می‌کند که ادعاهای ساختگی که برخی رسانه‌های غربی رواج می‌دهند و روایت سراسر دروغ صهیونیست‌ها را ملاک قرار می‌دهند، دروغ است؛ ادعاهایی که جدیدترینش ادعای کشتار کودکان و سر بریدن آنان و حمله به غیرنظامیان است و ما این را جانبداری بدون تحقیق از روایت صهیونیست‌ها می‌دانیم.» چند هفته بعد نیز سید حسن نصرالله در نخستین سخنرانی‌اش بعد از طوفان‌الاقصی به این مسأله اشاره کرد و آن را دروغ خواند و تاکید کرد: نظامیان صهیونیستی در روز عملیات طوفان الاقصی خودزنی کرده بودند.

آغاز داستان
ماجرا از آنجا شروع شد که یک روزنامه‌نگار اسرائیلی به نام نیکول زدک که برای کانال اسرائیلی «i24» کار می‌کند، طی پوشش زنده‌ای از شهرک کفار عزه در نزدیکی مرز با نوار غزه ادعا کرد که مقاومت فلسطین 40 کودک را در این مکان سر بریده است. حساب‌های نزدیک به اسرائیل و برخی حساب‌های راستگرای امریکایی این شایعه گمراه کننده را بدون تأیید رسمی رژیم صهیونیستی به سرعت دریافت و مخابره کردند. این شایعه سیل عظیمی از واکنش‌ها را  در سراسر جهان بویژه در جهان غرب برانگیخت و با ادعای جو بایدن، رئیس‌ جمهور امریکا مبنی بر دیدن تصاویری از کودکان اسرائیلی که توسط حماس سر بریده شده‌اند، تقویت یافت اما کاخ سفید بعداً دیدن تصاویر توسط بایدن را تکذیب کرد. وی تأکید کرد، فقط از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد آنها شنیده است.
با انتشار ادعاهایی مبنی بر سر بریدن کودکان در کفار عزه، تعدادی از خبرنگاران که با روزنامه‌نگار اسرائیلی منتشر کننده این خبر گمراه کننده در همان مکان حاضر بودند، گفتند که هیچ مدرکی دال بر آن ادعای شنیع نیافتند. آنها مصاحبه‌های زیادی با سربازان و مقامات اسرائیلی انجام دادند و حتی اظهارات شاهدان عینی را ضبط کردند اما دلیلی بر این ادعاها نبود. تحقیقات انجام شده توسط وب سایت مستقل امریکایی «The Grey Zone» نشان داد که منبع ادعای سر بریدن کودکان اسرائیلی توسط نیروهای مقاومت یک نظامی اسرائیلی به نام دیوید بن زیون است که در مصاحبه‌ای که توسط «i24» اسرائیلی با وی انجام شد، از او به عنوان «رهبر شهرک‌نشینان افراطی» نام برده شد.
تحقیقات نشان می‌دهد که رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران گزارش‌های اولیه در این زمینه را پس از عدم امکان اثبات ادعای سر بریدن کودکان پس گرفتند، از جمله روزنامه انگلیسی ایندیپندنت، شبکه امریکایی سی‌ان‌ان و کاخ سفید که در بیانیه‌ای از ادعای مشاهده تصاویر سر بریدن کودکان اسرائیلی به دست مقاومت توسط بایدن عقب‌نشینی کردند.
 
چه کسی اخبار جعلی را تبلیغ کرد؟
این تحقیقات دو توئیت اول را که این اخبار جعلی را از خارج از فلسطین اشغالی منتشر می‌کردند و در شبکه اجتماعی ایکس نیز به طور گسترده بازارسال شدند، رصد کرده است. یکی از آنها توسط حساب شخصی به نام گابریل نورونها، کارمند سابق وزارت خارجه امریکا منتشر شد که اکنون در مؤسسه یهودی برای امنیت ملی امریکا کار می‌کند. توئیت دوم توسط حساب روزنامه‌نگاری به نام «اما وپ» که برای GB News، یک شبکه بریتانیایی راستگرا کار می‌کند، منتشر شد. آنها در توئیت‌های خود ادعای کذب درخصوص سر بریدن کودکان را منتشر و آن را به عنوان خبر تأیید شده معرفی کردند. در عرض 4 ساعت پس از ارسال اولین توئیت، 30 هزار بازخورد از حدود 25 هزار حساب در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق)  داشت.
این تحقیقات نشان داد که توئیت‌ها در اولین ساعات انتشار خود بیشترین میزان بازخورد را در ایالات متحده داشتند و به ترتیب در هند، رژیم صهیونیستی و بریتانیا نیز به طور گسترده به آن واکنش نشان داده شد. چهره‌ها و فعالان رسانه‌ای در شبکه‌های اجتماعی در انتشار این ادعای نادرست و ترویج آن به صورت گسترده فعال بودند که بیشتر آنها با جریان راست افراطی در ایالات متحده در ارتباط بودند و برجسته‌ترین آنها «بن شاپیرو»، روزنامه‌نگار و فعال صهیونیست معروف امریکایی است که توئیت‌هایش باعث انتشار این ادعای دروغ به طور گسترده شد. پس از آن، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصویری منتشر کرد که به ادعای او مربوط به یک کودک اسرائیلی است که توسط حماس سوزانده شده بود، اما جکسون هینکل، روزنامه‌نگار امریکایی فاش کرد، آن تصویر جعلی است و در اصل تصویری از یک سگ در کلینیک دامپزشکی بود که با استفاده از هوش مصنوعی، تصویری از بدن زغال‌شده یک کودک جایگزین آن شد.
 
باید دقت بیشتری می‌کردم
در ادامه افشاگری خبرنگاران پیرامون دروغ‌های صهیونیست‌ها، خبرنگار سی‌ان‌ان هم  که خبر دروغ سر بریدن کودکان توسط مبارزان فلسطینی را در این شبکه (سی‌ان‌ان) منتشر کرده بود، چند روز بعد در شبکه اجتماعی ایکس ابراز تأسف کرده و نوشت باید در انتخاب کلمات بیشتر دقت می‌کرده است. او ضمن عذرخواهی گفت که رژیم اسرائیل اعلام کرده است که نمی‌تواند ادعای دفتر بنیامین نتانیاهو مبنی بر سر بریدن کودکان را تأیید کند.
شبکه تلویزیونی سی ان ان امریکا که در جریان درگیری میان نیروهای مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل، تمام توان خود را برای تحریک احساسات و افکار عمومی جهان در حمایت از رژیم اشغالگر قدس بسیج کرده بود، خبر کذب سر بریدن کودکان توسط حماس را در بخش خبری زنده خود منتشر کرد. سارا سیدنر خبرنگار و مجری سی‌ان‌ان یک هفته بعد از عملیات طوفان الاقصی و پس از برملا شدن این دروغ بزرگ و ساختگی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت که «روز گذشته دفتر نخست وزیر اسرائیل در برنامه زنده سی‌ان‌ان سر بریدن نوزادان و کودکان توسط حماس را تأیید کرد. اما امروز می‌گوید نمی‌تواند سر بریدن نوزادان را تأیید کند. باید بیشتر مراقب اظهاراتم می‌بودم و عذرخواهی می‌کنم.»
جالب اینجاست که دروغ‌های صهیونیست‌ها تا کاخ سفید هم کشیده شد. به گزارش ایرنا، جو بایدن، 11 اکتبر (19 مهر) در نشستی با رؤسای جوامع یهودیان در امریکا درباره تحولات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین با تکرار ادعاهای مقامات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شد: «من مدت زیادی در این کار بوده‌ام اما هیچ گاه تصور نمی‌کردم چنین چیزی ببینم، تصاویر تأیید شده‌ای از سربریدن کودکان توسط تروریست‌ها.» در پی این اظهارات بایدن، یک مقام دولت همان روز (11 اکتبر /19 مهر) در گفت‌و‌گو با رسانه‌های امریکایی در توجیه گاف رئیس جمهور سالخورده امریکا توضیح داد آنچه بایدن در مورد جنایات ادعایی در حمله حماس گفت از اظهارات مقامات اسرائیلی نشأت گرفته است.
قطار دروغگویی صهیونیست‌ها
در ایستگاه بیمارستان شفا
در ادامه سلسله دروغ‌های رژیم صهیونیستی در انتساب جنایت‌ها به حماس، این رژیم سعی داشت برای توجیه کشتار و جنایت در نوار غزه از افسانه‌ای به نام تونل‌های حماس در مراکز بهداشتی، درمانی و سپر انسانی مردم فلسطین استفاده کند. هرچند طی 44 روزی که از عملیات طوفان الاقصی می‌گذرد این افسانه به بهانه‌ای برای کشتار 12 هزار فلسطینی بدل شد و حتی صهیونیست‌ها با توسل به همین دروغ از بامداد چهارشنبه هفته گذشته رسماً میدان جنگ را به داخل بیمارستان شفا کشاندند و بامداد روز شنبه این بیمارستان را به‌طور کامل تخلیه کردند، اما اکنون این دروغ و افسانه «تونل‌های حماس در مراکز بهداشتی، درمانی و سپر انسانی مردم فلسطین» به رسوایی بزرگی برای صهیونیست‌ها تبدیل شده است. چون هم خود مقامات صهیونیستی و هم رسانه‌ها به نبود نشانه و مدرکی دال بر حضور اسرا و همچنین نیروهای حماس در بیمارستان‌ شفا اذعان دارند. پیش‌تر این موضوع توسط نتانیاهو، سی‌ان‌ان، نیویورک تایمز و بی‌بی‌سی تأیید شده بود.
حالا در تازه‌ترین مورد، روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف هم به نقل از یک پزشک نوشت، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی حین تفتیش بیمارستان شفای غزه برای نشان دادن ادعای‌شان درخصوص وجود یک پایگاه حماس در زیر این بیمارستان «هیچ چیزی پیدا نکردند.» ارتش صهیونیستی که قبل از حمله به این بیمارستان نیز مدعی بود که این مکان یکی از مراکز مهم متعلق به حماس است، روز جمعه ادعا کرد، آنچه را که «تونل دوم حماس در محل این تأسیسات» خواند بعد از یافتن «اولین ساختار زیرزمینی، تسلیحات و وانت بمب‌گذاری شده» در روز پنجشنبه پیدا کرده است. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد، این رژیم «سند و مدرک مستدل» مبنی بر اینکه حماس از این بیمارستان برای اهداف نظامی استفاده کرده در اختیار دارد.
او در ادامه ادعاهایش گفت، اطلاعات دریافتی «نشانه‌های قوی» دال بر نگهداری اسرای صهیونیستی که در این بیمارستان بوده‌اند و این اطلاعات به تصمیم برای حمله به آنها با نیروهای زمینی منجر شده به نوشته دیلی تلگراف، ارتش رژیم صهیونیستی اجساد دو اسیر صهیونیست را در نزدیکی بیمارستان شفا به همراه یک محموله تسلیحات شامل بمب داخل بیمارستان پیدا کرده است. این نشریه انگلیسی عنوان کرد، محدود کردن دسترسی رسانه‌ای به بیمارستان شفا و کیفیت اسناد و مدارک ارائه شده از سوی اسرائیل پرسش‌هایی را برانگیخته است.
نیروهای رژیم صهیونیستی به کارکنان رسانه‌های بی‌بی‌سی انگلیس و فاکس‌نیوز امریکا اجازه فیلمبرداری در محل بیمارستان را صرفاً در مکان‌های گزینش شده از سوی ارتش رژیم دادند. ارتش رژیم صهیونیستی یک ویدیوی هفت دقیقه‌ای را منتشر کرده و در آن مدعی شد این ویدیو یافته‌های آنها در بیمارستان شفا را نشان داده و ثابت می‌کنند حماس درحال استفاده از این بیمارستان برای اهداف نظامی بوده است. اما یک گزارش بی‌بی‌سی حاکی از آن بود که مجموعه تسلیحاتی که توسط ارتش اسرائیل در نزدیکی یک دستگاه ام‌آر‌آی یافت شده، بعد از حمله به بیمارستان در آن نقطه قرار داده شده است. این ارتش بعداً مجبور شد از ادعایش به بی‌بی‌سی مبنی بر اینکه سربازانش لپ‌تاپی حاوی تصاویر و ویدیوهای اسرای نگهداری شده در این مجتمع را کشف کردند عقب‌نشینی کند. این ارتش روز پنجشنبه مدعی شد، نیروهایش یک رایانه حامل یک عکس از یک سرباز به اسارت گرفته شده توسط حماس را پیدا کردند و این عکس از او قبل از اسیر شدن توسط این جبش گرفته شده است.
حماس استفاده از بیمارستان شفا به عنوان پایگاهش را رد و تأکید کرد: «این ادعای اسرائیل مبنی بر یافتن تسلیحات در آنجا تداوم دروغ‌ها و پروپاگاندای بی‌ارزشی است که رژیم صهیونیستی با استفاده از آن می‌خواهد جنایاتش با هدف از بین بردن بخش بهداشت و درمان در غزه را توجیه کند.»
 
جنایت هولناک بیمارستان شفا
با پررنگ‌تر شدن رسوایی صهیونیست‌ها در بیمارستان شفا حالا شبکه امریکایی سی‌ان‌ان در گزارشی، صحنه‌سازی ارتش رژیم صهیونیستی در این بیمارستان در نوار غزه با هدف متهم کردن جنبش حماس به نگهداری سلاح در آن را بعید ندانست. این شبکه اعلام کرد که ویدیوی ارتش رژیم صهیونیستی در 15 نوامبر از بازرسی تسلیحات در بیمارستان شفا، سلاح‌های کمتری را نسبت به فیلم‌های بعدی که توسط خبرنگاران بین‌المللی فیلمبرداری شده بود نشان می‌دهد، این مسأله حاکی از آن است که این سلاح‌ها ممکن است قبل از رسیدن خبرنگاران به آنجا منتقل شده باشند. طبق گزارش سی‌ان‌ان، «جاناتان کنریکوس» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در این ویدیو یک سلاح را به نمایش می‌گذارد و ساعت روی مچ دست او 13.18 را نشان می‌دهد. چند ساعت بعد، خبرنگار فاکس‌نیوز وارد بیمارستان شد و در گزارش خود اعلام کرد که فیلمبرداری در «نیمه شب» انجام شده است. این شبکه گزارش داد که به خبرنگار کیسه‌ای حاوی دو تفنگ AK-47  نشان داده شد. این درحالی است که در ویدیوی ارتش اسرائیل که قبلاً ضبط شده بود، تنها یک تفنگ AK-47  نشان داده شد. مشخص نیست که دومین تفنگ AK-47 از کجا آمده و چرا در ویدیوی قبلی که قبلاً فیلمبرداری شده بود، دیده نمی‌شود. در همین راستا، نیویورک‌تایمز نیز پیشتر گزارش داد که سربازان ارتش رژیم صهیونیستی مانع از سرکشی خبرنگاران به بخش‌های مختلف بیمارستان شفا شدند.