در حافظه موقت ذخیره شد...
وزیر میراث فرهنگی در شیراز گفت
رسیدن به قله صلح با اندیشه حافظ
مراسم بزرگداشت روز حافظ شامگاه پنجشنبه ( ۱۹ مهر ۱۴۰۳ ) با حضور «سید رضا صالحی امیری» وزیر میراث فرهنگی کشور و جمعی از مدیران و اهالی فرهنگ و ادب در مجموعه حافظیه شیراز برگزار شد. صالحی امیری در این مراسم، حافظ شیرازی را نماد صلح و دوستی دانست و گفت:« بازگشت به حافظ و اندیشههای او، بازگشت به شرافت و انسانیت است و از این رهگذر همیشه حیات گرمی خواهیم داشت.»
به گفته صالحی امیری، حافظ مخزن اخلاق و اخلاص است و بیتردید اندیشه او نیاز اکنون نسل امروز و ضرورت فردای ماست.او حافظ را بزرگترین سرمایه فرهنگی ایران در دنیای امروز دانست و گفت: در زمانی که عناصر سرمایه فربه شده و از معدن و فولاد و نفت میگویند، برای دمیدن روح در جامعه باید به حافظ و سعدی متوسل شویم.
صالحی امیری جامعه بیروح را کالبدی بیش ندانست و تأکید کرد: اگر امروز با انبوهی از آسیبهای اجتماعی، خانوادگی و معضلاتی در حاشیه شهرها مواجه هستیم، برای آن است که از سرمایههای فرهنگی خود فاصله گرفتهایم.به اعتقاد او بازگشت به حافظ و اندیشههای او، بازگشت به شرافت و انسانیت است و از این رهگذر همیشه حیات گرمی خواهیم داشت.
او شهر شیراز را هویت ساز معرفی کرد و گفت: این شهر نه تنها برای ایران بلکه قطب فرهنگی جهان است و برای دنیا تمدنساز است.تنها مردم شیراز حافظِ حافظ نیستند بلکه همه ایران حافظ این شاعر بزرگ است.
او گفت: حافظ شیراز حافظ قرآن بود و امروز ما برای دست یافتن به حیات طیبه باید به عرفان و معرفت او برگردیم. صالحی امیری گفت: اشعار او شفابخش همه اعصار است و حیات بخش همه انسانها در بستر تاریخ است.
او گفت: میکوشیم موانع را برداریم و تلاش کنیم تا این نقطه به مثابه نگینی در دنیا بدرخشد. معتقدم اگر قرار بود خورشید از شرق طلوع کند، از اینجا طلوع میکرد.در مراسم بزرگداشت حافظ از لوگو و هویت برند حافظیه رونمایی شد.