اخبار

نامه تولیدکنندگان و تأمین کنندگان برنج
به معاون اول پزشکیان
انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج، طی نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور، درخواست رسیدگی به رسوب این کالا در گمرکات کشور کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج، طی نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور درخواست رسیدگی به رسوب این کالا در گمرکات کشور کردند.
 
توزیع بیش از ۹ هزار تن کود در بین مزرعه‌داران
بیش از ۹ هزار تن انواع کودهای کشاورزی طی ۶ ماهه نخست سال در سطح مزارع استان تهران توزیع شد. علی ‌محمد حسینی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گفت: از ابتدای سال جاری بیش از ۹ هزار و ۴۹۳ تن انواع کودهای یارانه‌ای تا پایان شهریورماه با صدور حواله الکترونیکی از طریق ۵۰ شبکه کارگزار خصوصی و تعاونی‌های تحت پوشش در بین ۱۶ شهرستان استان تهران توزیع شده است. وی افزود: کودهای توزیع شده شامل ۹ هزار و ۲۷۰ تن کود ازته، ۱۳۳ تن فسفاته و ۹۰ تن پتاسه بوده که در بین کارگزاران استان توزیع شده است. حسینی تصریح کرد: هدف شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تأمین و توزیع نهاده‌های اصلی و مهم کشاورزی کشور از جمله انواع کودهای یارانه‌ای است و با توجه به شروع کشت پاییزه، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته درصدد هستیم تا تمام نیازهای کشاورزان استان در زمینه کود را بر اساس سهمیه‌های تعیین شده پاسخگو باشیم.
 
افزایش قیمت ۱۶‌درصدی فرآورده‌های لبنی بر اساس ضوابط
سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی گفت: براساس ضوابط، تمام تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی امسال می‌توانستند تا ۱۶ درصد قیمت محصولات را افزایش دهند؛ البته این عدد منهای تغییر قیمت شیر است. محمد فربد، سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران در این خصوص به مهر گفت: صنایع لبنی بر اساس روال، سالی یک بار افزایش قیمت دارند. چند سالی است که نرخ تورم بالای ۴۰ درصد بوده و تمام پارامترهای تولیدکنندگان را از قیمت مواد اولیه، نرخ ارز تا بسته‌بندی، حمل و نقل و... افزایش داده است. به عنوان مثال قیمت ارز از ۴۶ هزار تومان در اوایل سال ۱۴۰۲ به ۶۴ هزار و ۷۰۰ تومان رسید. این عدد با کنترل و تعدیل، امروز در کانال ۶۰ هزار تومان قرار دارد. بنابراین فقط در یک قلم ۳۰ درصد افزایش قیمت را شاهد هستیم. وی افزود: میزان دستمزد هم ابتدای سال ابلاغ می‌شود و تمام بنگاه‌های صنفی و صنعتی موظف به اعمال و اجرای آن هستند. تمام این موارد منهای قیمت شیر خام، سبب شده تا ما شاهد افزایش حدود ۱۶ درصدی محصولات لبنی باشیم. وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: در انجمن از تولیدکنندگان خواسته شد تا افزایش قیمت‌هایی که در پارامترهای تولید رخ داده، اعلام کنند. پس از رایزنی و چکش‌کاری در نهایت افزایش ۱۶ درصد مصوب شد.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و شصت و یک
 - شماره هشت هزار و پانصد و شصت و یک - ۰۳ مهر ۱۴۰۳