در حافظه موقت ذخیره شد...
۵۶۰۰ پزشک بدون دستگاه کارتخوان شناسایی شدند
معرفی ۲۶۰۰ واحد صنفی فاقد کارتخوان توسط مردم
به گزارش سازمان امور مالیاتی کشور، داوود منظور با اشاره به مطالبات مردمی در خصوص محرومیتهای مالیاتی پزشکان فاقد دستگاه کارتخوان، اضافه کرد: این گروه از پزشکان از تسهیلات مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیاتهای مستقیم محروم میشوند.
وی به اهمیت گزارشهای مردمی در شناسایی گسترده فرارهای مالیاتی و ارسال اطلاعات بیش از دو هزار و ۶۰۰ فعال اقتصادی صنفی که بر اساس گزارشهای مردمی فاقد دستگاه کارتخوان هستند به ادارات امور مالیاتی ذیربط برای رسیدگیهای مالیاتی اشاره کرد و اظهار داشت: در سال گذشته و در راستای تشویق مردم به ثبت گزارش تخلفات مالیاتی در سامانه سوتزنی سازمان و به منظور قدردانی از گزارشگران مردمی (سوتزنان)، هدایایی نقدی پرداخت شده است.
رئیس سازمان امور مالیاتی از بهروزرسانی فهرست مؤدیان فاقد اعتبار مالیاتی خبر داد و تأکید کرد: فهرست مؤدیان فاقد اعتبار مالیاتی از سوی سازمان مالیاتی در تارنمای این سازمان به نشانی evat.ir اطلاعرسانی میشود.
منظور اعلام کرد: با توجه به تهیه و ابلاغ دستورالعمل شناسایی و مقابله با شرکتهای مشکوک به معاملات صوری در سال گذشته، فهرست بیش از ۲۰۰ شرکت کاغذی شناسایی شده جدید در تارنمای سازمان منتشر شده است.
بر اساس این گزارش، طبق این فهرست تاکنون بیش از هفت هزار شخص حقیقی و حقوقی مشکوک به انجام معاملات صوری که اعتبارهای صادره از سوی آنها مورد قبول ادارات امور مالیاتی نیست توسط سازمان امور مالیاتی شناسایی و در تارنمای مذکور اطلاعرسانی شده است.
ابلاغ معافیت مالیاتی فعالیتهای انتشارات کمک درسی و هنری
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامهای، موضوع معافیت مالیاتی فعالیتهای انتشارات کمک درسی و فعالیتهای هنری مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ (تا سقف دو میلیارد ریال) را جهت اجرا به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور ابلاغ کرد.
به گزارش ایسنا، در بخشنامه ابلاغی داوود منظور خطاب به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور آمده است: با عنایت به ابهامات مطروحه در خصوص تعیین درآمد مشمول مالیات و همچنین اعمال معافیتهای مقرر در قانون مالیاتهای مستقیم در اجرای قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مبنی بر اینکه معافیت مالیاتی فعالیتهای مربوط به انتشارات کمک درسی و فعالیتهای هنری از قبیل بازیگری صرفاً تا سقف دو میلیارد ریال در سال قابل اعمال است و بعد از آن حسب مورد به نرخ ماده (۱۰۵) یا ماده (۱۳۱) قانون مالیاتهای مستقیم مشمول مالیات میشود.
بدینوسیله مقرر میشود درآمد مشمول مالیات مربوط به فعالیتهای انتشارات کمک درسی و فعالیتهای هنری پس از کسر معافیت مالیاتی مقرر حداکثر تا سقف مبلغ دو میلیارد ریال برای عملکرد سال ۱۴۰۰ با رعایت کامل سایر مقررات قانون مالیاتهای مستقیم حسب مورد مشمول مالیات خواهد بود.