فناوری

در حالی که رئیس‌جمهوری آمریکا در سراسر جهان آشوب و ناامنی را گسترش می‌دهد و قوانین فناوری اتحادیه اروپا را هدف گرفته، این منطقه مشغول بررسی راه‌هایی برای جایگزین‌های مخصوص خود است. جدیدترین نمونه این روند فرانسه است که اعلام کرده به جای مایکروسافت از خدمات پلتفرم منبع باز لینوکس استفاده خواهد کرد. این اقدام بخشی از یک‌ گذار وسیع‌تر در سراسر اروپا به سمت حاکمیت دیجیتالی است که در آن، اتکا به فناوری‌های خارجی به خصوص آمریکایی و چینی کمتر می‌شود.
ایکس‌چت، پیام‌رسان متعلق‌ به ایلان ماسک، این هفته برای آیفون و آیپد منتشر خواهد شد. صفحه‌ این اپلیکیشن در اپ استور، پیش‌نمایشی از طراحی، شامل آیکون برنامه و تاریخ انتشار ۱۷ آوریل (۲۸ فروردین) را نشان می‌دهد. طبق توضیحات اپلیکیشن، ایکس‌چت به کاربران امکان می‌دهد تا با هر کسی در ایکس در یک فضای خصوصی و متمرکز که برای گفت‌وگو ساخته شده است، چت کنند. ایکس‌چت تبلیغات نخواهد داشت و پیام‌‌ها به‌صورت سرتاسری رمزگذاری می‌شوند.
انگلیس به مدیران شرکت‌های بزرگ فناوری هشدار داده اگر پلتفرم‌هایشان تصاویر خصوصی که بدون رضایت افراد منتشر می‌شود را حذف نکنند با محکومیت زندان روبه‌رو خواهند شد. دولت انگلیس به شرکت‌های فناوری اعلام کرد، باید تصاویر خصوصی که بدون رضایت افراد منتشر شده‌اند را ظرف ۴۸ ساعت حذف کنند، در غیر این صورت با جریمه‌ای تا سقف ۱۰ درصد درآمد جهانی‌شان روبه‌رو می‌شوند یا حتی ممکن است سرویس‌هایشان مسدود شود.