دستور عارف برای برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی

معاون ارتباطات و اطلاع‌‎رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور از دستور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش برای برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی خبر داد.  به گزارش ایرنا، علیرضا خامسیان نوشت: «در پی ضرب و شتم دانش‌آموز سنندجی از سوی معلم مدرسه، معاون اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش دستور رسیدگی فوری و برخورد قاطع قانونی با متخلف و ارائه گزارش را صادر کرد.» معاون دفتر معاون اول رئیس‌جمهور اظهارکرد: «در دولت وفاق که یکی از اولویت‌ها عدالت آموزشی است به هیچ وجه این برخوردها تحمل نخواهد شد.»
در روزهای گذشته اخبار و تصاویری از تنبیه بدنی دانش‌آموزان «دبستان راشدین» روستای «کرجو» از توابع شهرستان سنندج از سوی معلم این مدرسه منتشر شد. روابط عمومی دادگستری استان کردستان اعلام کرد دستورات قضایی لازم به دادستان مرکز استان صادر شد تا موضوع پیگیری شود و برخورد لازم صورت گیرد. هاشم ناظمی مدیرکل آموزش و پرورش استان هم گفت: «پس از تنبیه بدنی دانش‌آموزان یک کلاس در دبستان روستای کرجو، این معلم براساس موازین قانونی به هیأت تخلفات اداری
معرفی شد.»
وی اظهارکرد: «پس از اطلاع از این موضوع اقدامات لازم از سوی آموزش و پرورش استان و ناحیه ۲ سنندج انجام شد و با حضور در مدرسه روستای کرجو، صحت این خبر تأیید شد.»
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، این اولین سال تدریس این معلم است و نامبرده تا پیش از این در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل بوده است، هرچند وی اکنون از اقدام ناپسند خود پشیمان است؛ اما تنبیه بدنی دانش‌آموزان به هیچ عنوان پذیرفتنی و قابل بخشش نیست.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • اطلاع رسانی
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۴ فروردین
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱
۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵
۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲
۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹
۳۰ ۳۱ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
شماره هشت هزار و هفتصد و پانزده
 - شماره هشت هزار و هفتصد و پانزده - ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
۱