استقبال از دستورالعمل‌های وزارت کار برای توسعه منطقه‌ای

اعتقاد داریم بومی‌گزینی و به‌کارگیری ظرفیت‌های انسانی هر منطقه بهترین راهکار برای مدیریت شرکت‌های دولتی است. با این اقدام از سفارش‌‌ها جلوگیری شده و رفیق‌بازی‌ها قطع می‌شود.
محمد بیات، دبیراول کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی  با بیان این مطلب و اشاره به دستورالعمل‌های شش‌گانه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه‌ منطقه‌ای گفت: موضوع ممنوعیت انتصاب مدیران پروازی در شرکت‌های زیرمجموعه وزارتخانه به‌عنوان یکی موارد شش‌گانه مطرح‌شده در این دستورالعمل بوده که تصمیمی بجاست و از آن تصمیم حمایت می‌کنیم. بیات با اشاره به دستورالعمل دیگر وزیر کار برای بازگشت حساب‌های هر شرکت‌ به منطقه خود افزود: این اقدام مفید و سازنده است. اگر حساب شرکت‌ها به منطقه خودشان بازگردد و در آنجا صرف توسعه منطقه شود، قطعاً سوددهی بیشتری خواهد داشت اما چنانچه این اتفاق رخ ندهد و شرکت‌های مستقر در هر منطقه برای توسعه آن منطقه عایدی چندانی نداشته باشند، دستاوردی از وجود این شرکت‌ها برای آن مناطق نمی‌توان متصور شد.
دبیر اول کمیسیون‌های امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی با استقبال از دستورالعمل وزیر کار برای تحقق به‌کارگیری اکثریت بومی در هیأت مدیره شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه، بیان کرد: قطعاً وجود اکثریت بومی در ترکیب هیأت مدیره شرکت‌ها سبب می‌شود احصای مسائل و مشکلات و نظارت بر برنامه‌ریزی برای رفع آنها، کیفیتی بالاتر پیدا کند. نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، تعریف مسئولیت اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش و فنی و حرفه‌ای برای شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار در طرح توسعه منطقه‌ای را اقدامی سازنده دانست و ادامه داد: اگر به مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در این زمینه توجه شود و آموزش و پرورش نیز همراستا با این دستورالعمل تلاش کند، به رونق اشتغال در هر منطقه کمک می‌شود. بیات با تأکید بر اینکه شاخص‌های توسعه منطقه‌ای باید در سطح ملی اجرایی شود، تصریح کرد: با توجه به اهداف قابل توجه در طرح توسعه منطقه‌ای، سایر وزارتخانه‌ها هم می‌توانند به همین شکل برای شرکت‌های بزرگ خود و به اقتضای عملکرد و چهارچوب فعالیت‌هایشان، دستورالعملی مشابه متناسب‌سازی و اجرایی کنند.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و سی و هشت
 - شماره هشت هزار و ششصد و سی و هشت - ۰۶ دی ۱۴۰۳