شهری

آماده‌باش گشت‌های اجتماعی و مددسراها برای افزایش خدمات در روزهای سرد
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از آماده‌باش کامل گشت‌های فوریت‌های اجتماعی و مددسراهای ثابت و سیار فصلی برای خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان اجتماعی در شب‌های سرد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، احمد احمدی‌صدر گفت: با توجه به هشدار هواشناسی مبنی بر در پیش بودن روزها و شب‌های بسیار سرد، بیش از ۴۰ گشت ویژه فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی‌شهر به صورت شبانه‌روزی آماده‌باش هستند و فعالیت‌های خود را نیز افزایش داده‌اند تا در صورت مشاهده افراد آسیب‌دیده اجتماعی در سطح مناطق ۲۲گانه کلانشهر تهران نسبت به انتقال آنها به مددسراها اقدام کنند.
احمدی صدر توضیح داد: حدود ۲۰ مددسرا در سطح تهران در حال خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان اجتماعی از جمله کارتن خواب‌ها، بی‌سرپناهان، در راه ماندگان و... هستند و همچنین حدود ۲۰ گرمخانه سیار فصلی نیز در میادین اصلی پایتخت مستقر هستند تا سرپناهی برای این افراد آسیب دیده باشند.
او افزود: در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ ظرفیت در مددسراهای کلانشهر تهران برای پذیرش افراد بی‌سرپناه و کارتن خواب وجود دارد و به صورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی به این عزیزان هستند و ۲۸ پایگاه فوریت‌های خدمات اجتماعی نیز در حال رصد آخرین وضعیت معابر در پایتخت هستند.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: شهروندان تهرانی می‌توانند در صورت مشاهده افراد آسیب دیده اجتماعی از جمله افراد بی‌سرپناه و کارتن خواب با سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران تماس حاصل کنند تا ‌گشت‌های فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر نسبت به انتقال این افراد به مددسراها اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان نوسازی تهران عنوان کرد
تفاهم برای ساخت ۲۰۰هزار واحد مسکن با چین
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: در سفر گروه چینی به تهران، به یک تفاهمنامه ۲۰۰هزار واحدی رسیدیم و در سفر آینده به چین قصد بازدید از تکنولوژی‌ها و برگزاری جلسات فنی را با شرکت‌های چینی داریم.
به گزارش ایسنا، سیدمهدی هدایت در مورد دلیل همکاری شهرداری تهران با چینی‌ها در زمینه ساخت مسکن اظهار کرد: ما در شهر تهران با معضلی جدی روبه‌رو هستیم؛ یکی از موانع بزرگ، بازآفرینی و نوسازی در بافت فرسوده و یکی از موانع نوسازی در کل شهر تهران، زمان ساخت است که بر اقتصاد، اشتغال و قیمت مسکن مؤثر است. با توجه به شرایط ساخت و ساز در کشورمان، نیاز داریم یک تکنولوژی نوین وارد موضوع ساخت و ساز در کشور شود که متأسفانه تاکنون رخ نداده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه چاره‌ای نداریم جز اینکه به سمت تکنولوژی‌های نوین حرکت کنیم، گفت: اگر ما یک ساختمان را ظرف یک سال بسازیم، در سه سال-بازه زمانی که تقریباً برای احداث پروژه‌های حوزه مسکن باید در نظر گرفت- سه‌‌بار می‌توانیم چرخش سرمایه را داشته باشیم و تولید مسکن ما سه برابر خواهد شد. هزینه ساخت و قیمت تمام‌شده مسکن هم کاهش خواهد یافت. هدایت تأکید کرد: اگر ما در بافت فرسوده بتوانیم شهروندان را به این باور برسانیم که در صورت همکاری و مشارکت، یک سال بعد مسکن‌شان را تحویل خواهند گرفت، مشارکت مردم در نوسازی بافت فرسوده چندین برابر خواهد شد.

جستجو
آرشیو تاریخی