اخبار

بازنگری در روش‌های محرومیت‌زدایی

حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: زمانی تکلیف ما در یک منطقه محروم تمام می‌شود که مطمئن باشیم شرایط بقا برای زندگی باثبات در منطقه فراهم شده است و به‌طور قطع بنیاد مستضعفان به‌هیچ ‌عنوان دنبال رفع تکلیف، شرایط حداقلی و فرار از وظیفه محوله نیست.
وی اظهار داشت: بازنگری جدی در روش‌های محرومیت‌زدایی و استفاده از توان قشرجوان همراه با استفاده از ابزار فناورانه می‌تواند عامل تحول در توانمندسازی مناطق کم‌برخوردار باشد.
 
ثبت رایگان قراردادهای مسکن
معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: صدور کد رهگیری در سامانه املاک و مستغلات برای قراردادها به شکل رایگان است و مشاوران املاک دارای مجوز در آینده نزدیک می‌توانند از این سامانه برای ثبت قراردادها استفاده کنند. براساس این گزارش، معاونت مسکن و ساختمان به منظور تسهیلگری برای موجران و مستأجران و بازار اجاره، سامانه ثبت املاک و مستغلات را راه‌اندازی کرد. در این سامانه امکان ثبت رایگان قرارداد اجاره بین موجر و مستأجر فراهم شده است.

صفحات
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۴ اردیبهشت
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۳۰ ۳۱ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
شماره هشت هزار و سیصد و سی و نه
 - شماره هشت هزار و سیصد و سی و نه - ۰۶ آذر ۱۴۰۲
۸