صفحات
شماره هشت هزار و دویست و هفتاد - ۰۹ شهریور ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و دویست و هفتاد - ۰۹ شهریور ۱۴۰۲ - صفحه ۱۳

خبر در خبر

افزایش ۲.۲ برابری تقاضای روس‌ها برای سفر تابستانی به ایران
منابع خبری روس از افزایش ۲.۲ برابری درخواست مردم روسیه برای سفر تابستانی به ایران خبر دادند و آن را نشان‌دهنده علاقه روس‌ها به بازدید از این کشور منحصر به فرد و غنی از نظر فرهنگ و تاریخ دانستند.
خبرگزاری ریانووستی این مطلب را با استناد به داده‌های «مگافون» اپراتور روس تلفن همراه از اطلاعات گردشگران روسیه که به سایر کشورها سفر کرده‌اند، گزارش داد.
این خبرگزاری روس در این گزارش نوشت: ایران و عربستان سعودی به مقصدی جذاب برای گردشگران روسی تبدیل شده‌، همچنان‌که علاقه گردشگران روس برای سفر به ایران در تابستان ۲۰۲۳، حدود ۱۱۵ درصد و سفر به عربستان ۱۲۳ درصد افزایش یافته است.
ریانووستی در گزارش خود افزود: این کشورها جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی منحصر به فردی را ارائه می‌دهند که گردشگران را از سراسر جهان جذب می‌کند.در این گزارش آمده است:‌ امارات متحده عربی نیز با وجود دمای بالای هوا، به مقصدی محبوب در میان روس‌ها تبدیل شده است که نشان می‌دهد روس‌ها آماده دست و پنجه نرم کردن با گرما هستند.
این خبرگزاری روس در ادامه با اعلام اینکه اروپا نیز یک مقصد محبوب برای تعطیلات تابستانی مردم روسیه است، گفت: حضور گردشگران روس در ایتالیا ۴۳ درصد، اسپانیا ۳۶ درصد، فرانسه و آلمان هر یک ۳۳ درصد و ترکیه ۲۷ درصد رشد را در ایام تعطیلات تابستانی روسیه نشان می‌دهد.
بنا بر این گزارش، تونس به میزان 3.5 برابر تابستان سال ۲۰۲۲ در تابستان سال ۲۰۲۳ میزبان گردشگران روس بود و مصر نیز رشد ۱۷۶ درصدی گردشگران روس را نسبت به سال قبل ثبت کرد. بر این اساس، ‌سفر روس‌ها به کوبا ۱۶ برابر و به ونزوئلا بیش از 4 برابر در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته است.

 
   علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری کشور گفت: اثرات ابررویداد پیاده‌روی اربعین تنها محدود به عراق نیست، 6 استان غربی ایران و همچنین 2 استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی نیز درگیر برگزاری این رویداد هستند. مسیر زائران نیز از ۱۲ استان کشورمان با محوریت 5 استان از جمله همدان و کهگیلویه و بویراحمد می‌گذرد.
 
   محمد طالبی‌متین، مدیرکل دفتر زیست‌بوم‌ها و سواحل دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: متأسفانه سازمان شیلات به دنبال ترال گونه «یال اسبی» در خلیج فارس است و این درحالی است که دستور رئیس‌جمهور مبنی بر این بود که صید ترال به صورت دائمی ممنوع شود.
 
   محمدحسین عسکرپور، مدیرکل حمایت از تولید صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: سالانه ۳۰۰ میلیون دلار ارز از محل صادرات صنایع‌دستی وارد کشور می‌شود.

جستجو
آرشیو تاریخی