در حافظه موقت ذخیره شد...
وصول 91 درصد بودجه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان درسال گذشته
بیتالله برقراری در نخستین جلسه شورای مدیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: سالی که گذشت، سال خوبی برای صندوق بود و همه همکاران با سرعت، دقت و خلاقیت عمل کردند و آثار فعالیتهای همکاران کاملاً قابل مشاهده بود و نتیجه موفقیت به این دلیل بود که یک انسجام، هماهنگی و خلاقیت ویژهای شکل گرفت.
وی تصریح کرد: این خرد جمعی تحولات عظیمی رقم زد. بهعنوان مثال در حوزه آمار و محاسبات بیمهای اقدامات ویژهای برای نخستینبار انجام شد و این اقدامات بر اساس محاسبات علمی و تخصصی شکل گرفت. همچنین در سایر بخشها نیز گزارشات تخصصی و علمی اقدامات مهم و ضروری انجام شد. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: حقوق مستمریبگیران این صندوق در سال گذشته ۴۳ درصد افزایش یافت. به گفته برقراری، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، پیادهسازی ساختار تفصیلی و اداره کل شدن استانهای خراسان رضوی و فارس و همچنین تحولات در بخشهای آموزش از دیگر اقدامات مهم در سال گذشته محسوب میشود.
وی با تأکید در جذب بیمهای صندوق اظهار کرد: جذب ۳۱۸ هزار و ۸۹۵ نفر بیمه شده جدید نسبت به سال ۱۴۰۰ از اقدامات مهم این صندوق محسوب میشود که این اتفاق بالاترین عملکرد صندوق در ۱۷ ساله گذشته بوده است.
به گفته مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، افزایش ۱۸۰ هزار و ۱۳۳ نفری بیمه شدگان فعال صندوق با نرخ رشد۱۲ درصدی نسبت به سال گذشته، صدور ۲۱ هزار و ۴۲۴ حکم مستمری درسال ۱۴۰۱، افزایش تعداد کل مستمری بگیران به عدد۱۷۴ هزار و ۵۸۲ نفر از سایر اقدامات مهم این صندوق بود. برقراری افزود: ارائه بیمه تکمیلی درمان به مستمری بگیران صندوق در ۳ استان آذربایجان شرقی، همدان و اصفهان برای نخستینبار در تاریخ ۱۷ ساله صندوق، پرداخت ۲۲ هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه بانکی (بدون نیاز به ضامن، وثیقه و...) با تخصیص اعتبار ۹۶۰ میلیارد ریالی به مستمری بگیران صندوق، افزایش ۴۳ درصدی حقوق مستمری بگیران در سال ۱۴۰۱ به طور متوسط (برای حداقلبگیران تا ۱۹۰ درصد افزایش داشتیم). همچنین افزایش ۶۰ درصدی سطوح درآمدی در سال ۱۴۰۱ از دیگر اقدامات مهم این صندوق بوده است. وی همچنین جزئیاتی از پوشش بیمهای رایگان مادران خانهدار روستایی با سه فرزند و بیشتر را اعلام کرد و گفت: به موجب مصوبه دولت، برخورداری از این بیمه برای مشمولان رایگان است و دولت حق بیمه آنها را تقبل میکند. برقراری اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۱ قانون مذکور، دولت مکلف است در راستای اجرای بند «ب» ماده (۱۰۳) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، حداکثر شش ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون، با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان نسبت به بیمه مادران خانهدار دارای سه فرزند و بیشتر اقدام کند.