غذا و نوشیدنی، با تاریخ، میراث، فرهنگ و جغرافیای مکان مرتبط است. همه این جنبهها به مردم آن منطقه و سنتهایشان بازمیگردد، اینکه چگونه فرهنگ آنها تکامل یافته است. به این رابطه «راههای غذایی» میگویند. مسیرغذا به این موضوع میپردازد که چه کسی، چه چیزی را از کجا و در چه زمانی و چگونه برای تهیه نهایی غذا فراهم میکند. غذاخوریها پایه و اساس توسعه گردشگری غذایی هستند و محصولات و تجربیات غذایی و نوشیدنی، میتوانند جلوهای از سنتهای محلی باشند، به این ترتیب گردشگری غذا میتواند نقش مهمی در حفظ میراث روستایی داشته باشد. از سوی دیگر گردشگری غذا میتواند ابزار مهمی برای مشاغلی چون رستورانها، کافهها و گردشگری باشد و به آنها اجازه دهد در زمانهای مختلف گردشگران را جذب کنند.