کاهش قیمت پژو ۲۰۷، ری‌را، اطلس، تارا، فونیکس و خودروهای وارداتی در بازار

موج دلار به بازار خودرو نرسید

یاسمن صادق شیرازی
گروه خودرو

 بازار خودرو در شرایطی معاملات روزهای اخیر را پشت سر گذاشت که بازگشت قیمت ارز به مسیر صعودی، برخلاف انتظار، نتوانست موج تازه‌ای از افزایش قیمت را در بازار رقم بزند. اگرچه نوسانات ارزی در بازار آزاد همچنان یکی از مهم‌ترین متغیرهای اثرگذار بر قیمت خودرو به شمار می‌رود، اما واکنش بازار به این سیگنال یکپارچه نبود و تغییرات قیمتی در میان خودروها پراکنده و محدود باقی ماند. بررسی روند معاملات نشان می‌دهد که رکود همچنان بر بازار خودرو سایه انداخته است. در چنین شرایطی، بخش قابل‌توجهی از خریداران ترجیح می‌دهند تا روشن‌تر شدن وضعیت اقتصادی و منطقه‌ای تصمیم خود برای خرید را به تعویق بیندازند. کاهش قدرت خرید و افزایش فاصله میان قیمت خودرو و توان مالی مصرف‌کنندگان نیز باعث شده حتی نوسانات نرخ ارز نتواند به‌سرعت به معاملات و قیمت‌ها منتقل شود.
ازسوی‌دیگر، چشم‌انداز تحولات سیاسی همچنان یکی از متغیرهای تعیین‌کننده برای فعالان بازار است. خریداران و فروشندگان در شرایطی قرار گرفته‌اند که هر تغییر در فضای سیاسی می‌تواند انتظارات درباره نرخ ارز و به دنبال آن مسیر قیمت خودرو را تغییر دهد. همین مسأله موجب شده بازار بااحتیاط بیشتری نسبت به سیگنال‌های اقتصادی واکنش نشان دهد. در این میان، اگرچه برخی خودروها کاهش قیمت را تجربه کردند، اما این کاهش‌ها هنوز به معنای تغییر مسیر کلی بازار نیست. بازار خودرو همچنان در موقعیت انتظار قرار دارد. بازاری که نه توانسته از رکود فاصله بگیرد و نه نشانه‌ای روشن از آغاز یک موج صعودی جدید در آن دیده می‌شود. به نظر می‌رسد در کوتاه‌مدت، مسیر قیمت خودرو بیش از هر چیز به دو عامل گره‌خورده است؛ روند نرخ ارز و تحولات منطقه‌ای.
اگر قیمت ارز به افزایش خود ادامه دهد، احتمال انتقال تدریجی این رشد به قیمت خودرو وجود دارد، اما عمق رکود و کاهش تقاضا می‌تواند سرعت این انتقال را کاهش دهد. در مقابل، هرگونه ثبات در بازار ارز یا بهبود چشم‌انداز سیاسی می‌تواند فشار افزایشی بر قیمت‌ها را محدودتر کند. در نتیجه، فعلاً نمی‌توان از یک‌روند مشخص و یکدست در بازار خودرو سخن گفت. قیمت‌ها در حال نوسان‌اند، اما بازار همچنان بیش از آنکه در مسیر حرکت باشد، چشم به آینده دوخته است.
جزئیات تغییرات قیمت خودروها در بازار روز سه‌شنبه به‌هرحال به شرح زیر است:
 قیمت صفر پژو 207 اتوماتیک TU5P، روز سه‌شنبه 6 مرداد دو میلیارد و 430 میلیون تومان تعیین شد. این خودرو روز دوشنبه 5 مرداد دو میلیارد و 440 میلیون تومان محاسبه شده بود.
 قیمت صفر ری را، 1.7 لیتر توربو روز سه‌شنبه 6 مردادماه سه میلیارد و 635 میلیون تومان تعیین قیمت شد. درحالی روز دوشنبه 5 مرداد 3 میلیارد و 650 میلیون تومان قیمت داشت.
 قیمت صفر اطلس دنده‌ای تیپ GL، روز سه‌شنبه 6 مرداد یک میلیارد و 355 میلیون تومان محاسبه شد.این خودرو روز دوشنبه 5 مرداد یک میلیارد و 388 میلیون تومان قیمت داشت.
 قیمت صفر تارادنده‌ای V1، روز سه‌شنبه 6 مرداد یک میلیارد و 970 میلیون تومان تعیین شد. در حالی که روز قبلش 2 میلیارد تومان قیمت داشت.

 کاهش 30 میلیون‌تومانی فونیکس FX
در میان محصولات دیگر، قیمت صفر فونیکسFXپریمیومFWD، روز سه‌شنبه 6 مرداد 5 میلیارد و 620 میلیون تومان قیمت خورد. درحالی که روز دوشنبه 5 مرداد 5 میلیارد و 650 میلیون تومان تعیین قیمت شده بود.
 قیمت صفر‌ام وی امX33 کراس اتوماتیک، مدل 1404 روز سه‌شنبه 6 مرداد 3 میلیارد تومان قیمت خورد. این خودرو روز دوشنبه 5 مرداد 3 میلیارد و 50 میلیون تومان قیمت داشت.

 کاهش یک‌میلیاردی ب‌ام و X2
 در بخش خودروهای وارداتی، قیمت صفر ب‌ام‌وX2 مدل 2026، روز سه‌شنبه 6 مرداد 16 میلیارد تومان تعیین قیمت شد. درحالیکه این خودرو روز قبلش 17 میلیارد تومان خرید و فروش شده بود.
 قیمت صفر تویوتاکمری هیبرید مدل 2025، روز سه‌شنبه 6 مرداد 13 میلیارد تومان محاسبه شد. این خودرو روز دوشنبه 5 مرداد 13 میلیارد و 800 میلیون تومان قیمت داشت.

 

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • انرژی
  • اطلاع رسانی
  • گفت و گو
  • حوادث
  • ورزشی
  • اندیشه
  • ایران زمین- خودرو
  • کتاب
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و هشتاد و شش
 - شماره نه هزار و هشتاد و شش - ۰۷ مرداد ۱۴۰۵