هشدار صریح قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا

حمله به تأسیسات هسته‌ای به معنای توسعه جنگ در منطقه است

قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا با صدور اطلاعیه‌ای هشدار داد که حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای کشورمان به معنای توسعه جنگ تلقی خواهد شد.
این هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا پس از آن صادر شد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری ایالات متحده، مراکز هسته‌ای و حساس ایران را تهدید به حمله کرد.
در اطلاعیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا آمده است: «اعلام می‌گردد چنانچه ارتش متجاوز و تروریست آن کشور وارد چنین مرحله‌ای بشود، آن را به عنوان توسعه جنگ در منطقه می‌دانیم و همه منافع آمریکا، هم‌پیمانان و حامیان آن کشور یاغی و شرور، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.» همزمان با انتشار این اطلاعیه، پاسخ‌های متقابل ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا به کشورمان نیز ادامه داشت. در همین راستا، نیروی هوافضای سپاه پاسداران در ادامه موج 24 عملیات نصر۲ و در ادامه پاکسازی منطقه از رادارهای آمریکا، با تهاجم به یک رادار هشدار اولیه، یک مجموعه رادار تاکتیکی در اطراف پایگاه علی السالم و یک سامانه راداری دیگر در جزیره بوبیان کویت، آنها را منهدم کرده و از رده عملیات خارج کرد. نیروی هوافضای سپاه در موج ۲۵ عملیات نصر ۲ نیز پایگاه‌های آمریکا در اردن را برای چندمین‌بار در روزهای اخیر مورد حمله قرار داد. در میان پایگاه‌های آمریکا در منطقه، پایگاه‌های نظامی این کشور در اردن متحمل بیشترین حملات ایران و خسارات وارد شده بوده‌اند. گفتنی است که از چهار سرباز کشته شده آمریکا در روزهای اخیر نیز 3 سرباز در پایگاه موفق السلطی اردن حضور داشتند.
در اولین مرحله موج 25 عملیات و در حمله موشکی و پهپادی به پایگاه‌های ملک فیصل و شاهزاده حسن، یک سوله آماده‌سازی اف ۱۵ هدف قرار گرفت و همچنین در حمله به یک سوله آماده‌سازی پهپادها، هشت پهپاد MQ9 نو و آکبند در بسته‌های خود قبل از آماده‌سازی، به طور کامل منهدم شد و به دو فروند از آنها که در محوطه بودند، خسارت سنگین وارد آمد.
در حمله بعدی به سوله نگهداری بالگردها خسارت اساسی به دو فروند بالگرد سنگین آمریکایی وارد آمد. همچنین در حمله به یک مرکز اسکان نیروهای آمریکایی نیز تعدادی از آنها کشته و زخمی شدند.
سپاه پاسداران در اطلاعیه شماره 42 خود که روز گذشته منتشر شد، تصریح کرده است: «اگر این پاسخ‌ها اکتفا نکند و تجاوزات ادامه یابد، آماده عملیات پشیمان‌کننده‌ای می‌شویم که اعلام عزای عمومی در آمریکا را به دنبال خواهد داشت.»
در همین حال ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در مرحله بیست‌ویکم عملیات صاعقه، انبارهای مهمات و تجهیزات لجستیکی مرکز فرماندهی نیروهای زمینی ارتش آمریکا در پادگان الدوحه در غرب کویت را هدف پرحجم پهپادهای انهدامی خود قرار داد.
سردار ابوالفضل شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح نیز در نشست تبیینی فعالان تجمعات شبانه مردمی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: «چه در جریان ۴۰ روز جنگ و چه پس از جنگ و امضای تفاهمنامه، هیچ وقت تولید موشک‌های راهبردی مان متوقف نشد. به قول معروف از تولید به مصرف و ذخایر ما تأمین می‌شد.» سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در ادامه سخنان خود یادآور شد: «حتی بخشی از مراکز تولید موشک ما را دشمن با همه ابزارهای کشف اطلاعاتی که در اختیار دارد و فناوری‌هایی که دارد، نمی‌داند کجا است و سردرگم است.»
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • انرژی
  • گزارش
  • خودرو
  • حوادث
  • ورزشی
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • کتاب
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و هشتاد و یک
 - شماره نه هزار و هشتاد و یک - ۰۱ مرداد ۱۴۰۵