دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی:

زمان برگزاری کنکور هنوز قطعی نشده است

غزل رضایی ثانی
گروه اجتماعی


ابهام در زمان برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ یکی از چالش‌های اصلی داوطلبان است. طبق اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبات مربوط به کنکور تغییر نخواهد کرد و زمان دقیق آن به عهده سازمان سنجش و آموزش و پرورش است.
سید جلال موسوی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌و‌گو با «ایران» درباره وضعیت کنکور و امتحانات نهایی می‌گوید: «بنابر اصل تمام مصوبه‌هایی که در این چند سال اخیر در زمینه کنکور وجود داشته، محتوای کنکور تغییری نخواهد داشت و همان محتوایی که ابتدای سال تحصیلی ابلاغ شده مبنا قرار می‌گیرد. تأثیر قطعی نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم همچنان برقرار است و تصمیمی برای تغییر آن اتخاذ نشده است.» موسوی درباره زمان دقیق برگزاری کنکور در سال‌جاری می‌گوید: «تعیین زمان برگزاری کنکور بر عهده سازمان سنجش است و آنها زمان قطعی را اعلام خواهند کرد. شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه زمان کنکور ورود نمی‌کند.» او درباره اخباری مبنی بر برگزاری کنکور در مردادماه امسال می‌گوید: ««فعلاً زمان دقیق کنکور اعلام رسمی نشده و هنوز مشخص نیست آتش‌بس ادامه داشته باشد یا نه. اگر زمان دقیقی برای کنکور اعلام شود ممکن است باز هم تغییر کند، به همین دلیل باید شرایط کشور را درنظر گرفت‌. به هر حال ما در شرایط جنگی هستیم و تغییر درباره زمان کنکور جای بحث دارد. باید به این نکته هم توجه کرد که حداقل فاصله بین امتحانات نهایی و کنکور باید حدود دو هفته باشد و نباید زمان آن را کمتر از این کرد. البته این موارد باید در «شورای سنجش و پذیرش» یا «آموزش‌وپرورش» بررسی و تصمیم‌گیری شود.»
او درباره خبر در نظر گرفتن سهمیه برای دانش‌آموزان مناطق جنگی می‌گوید: «شورا در سال‌های گذشته برای مواردی مثل سیل و زلزله سازوکارهای حمایتی مانند سهمیه داشته است.‌ در حال حاضر نیز درباره دانش‌آموزان مناطق درگیر جنگ، پیشنهادهایی به‌صورت غیررسمی مطرح شده است. هنوز هیچ سهمیه‌ای قطعی نیست، اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهادی درباره سهمیه‌ها از سوی دستگاه‌ها دریافت کند، حتماً آن را بررسی خواهد کرد‌.»
موسوی درباره مشکلات تغییر ناگهانی برنامه کنکور در سال گذشته که منجر به اعتراض داوطلبان شد نیز می‌گوید: «سال گذشته تغییراتی برای تأثیر قطعی برای پایه یازدهم در اواخر سال اعلام شد ولی اعتراض دانش‌آموزان را به همراه داشت، ماهم حق را به داوطلبان دادیم. بنابراین برای جلوگیری از به هم خوردن برنامه‌ریزی‌ها، امسال تصمیم گرفته شده محتوا و مصوبه کنکور بدون تغییر باقی بماند. چون خیلی از دانش‌آموزان از ما می‌پرسند مصوبه مانند سال گذشته تغییر ناگهانی خواهد داشت یا نه؟ باید تأکید کنم تجربه سال گذشته رخ نخواهد داد.»

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • بین الملل
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • اندیشه - گزارش
  • خودرو
  • حوادث
  • ورزشی
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • کتاب
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و دو
 - شماره نه هزار و دو - ۲۹ فروردین ۱۴۰۵