آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو در گفت‌وگو با «ایران»:

نباید در برابر تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی ساکت بمانیم

گروه ورزشی / جنگ سخت است، تلخ است و احتمالاً تلخ‌ترین صحنه درگیری در جنگ اتحاد آمریکایی–اسرائیلی علیه ایران برای اهالی ورزش، حمله هوایی به سالن ۱۲ هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی بود؛ سالنی که دیگر وجود ندارد. تصاویر آن به‌ویژه برای کسانی که سال‌ها در آن خاطره داشتند و خاطره ساختند، به‌شدت آزاردهنده است.

آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو که کمپ تازه‌ساخته‌شده‌اش همراه با سالن ۱۲ هزار نفری تخریب کامل شد، در محکومیت متجاوزان در گفت‌وگو با «ایران» می‌گوید:«اکنون سکوت جایز نیست. باید نامه‌ای با امضای تمامی رؤسای فدراسیون‌ها و قهرمانان ایران‌زمین به کمیته بین‌المللی المپیک ارسال کنیم و خواستار محکومیت آمریکا و رژیم صهیونیستی شویم.»
او در ابتدای صحبت‌های خود، ضمن تسلیت به مردم ایران بابت شهادت رهبر عالی‌قدر انقلاب، بیان می‌کند:«ابتدا شهادت رهبر عالی‌قدر انقلاب، دانش‌آموزان، دانشجویان، فرماندهان و مردم بی‌گناه را تسلیت عرض می‌کنم. رهبر شهید در چند دهه، کشتی انقلاب را به بهترین شکل ممکن هدایت و راهبری کردند. رژیم صهیونیستی و آمریکا با بمباران مدارس و شهادت دانش‌آموزان مینابی مرتکب جنایات بزرگی شده‌اند که بدون پاسخ نخواهد ماند و نیروهای مسلح با پشتیبانی مردم بهترین پاسخ را به این جنایات خواهند داد.»
میراسماعیلی همچنین با محکومیت حمله صهیونیست‌ها به اماکن ورزشی ادامه می‌دهد:«اماکن ورزشی در زمان جنگ، مانند بیمارستان‌ها یا مدارس، مصونیت دارند؛ اما صهیونیست‌ها تمام قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشتند و جهانیان چشم خود را بر این جنایت بستند. در حمله به مجموعه ورزشی آزادی، کمپ جودو که به‌تازگی ساخته شده بود نیز به‌طور کامل از بین رفت. سالن ۱۲ هزار نفری آزادی هم که سالیان سال برای ما خاطرات خوبی به جا گذاشته بود، کاملاً تخریب شد. با این حال جای تأسف دارد که جوامع بین‌المللی، به‌ویژه کمیته بین‌المللی المپیک، سکوت کرده و حملات تجاوزگرانه را محکوم نکرده‌اند. اما اکنون زمان سکوت نیست. احمد دنیامالی، وزیر ورزش نیز با ارسال نامه به رهبران کشورهای اسلامی خواستار واکنش شده است. من و سایر همکارانم در فدراسیون‌های دیگر باید از طریق دیپلماسی ورزشی و ارسال نامه‌ای با امضای همه، خواستار محکوم کردن رژیم کودک‌کش و آمریکای جهانخوار شویم.»
رئیس فدراسیون جودو همچنین با انتقاد از سیاست‌های یک بام و دو هوای نهادهای ورزشی جهان می‌گوید:«با شروع جنگ روسیه و اوکراین، کشور روسیه و ورزشکاران آن از بسیاری از مسابقات ورزشی جهان و المپیک محروم شدند؛ اما در شرایط کنونی حتی یک بیانیه علیه آمریکا و صهیونیست‌ها صادر نمی‌کنند. سکوت آنها جای سؤال دارد!» او درباره نحوه رایزنی‌های خود برای محکومیت متجاوزان توضیح می‌دهد:«من شخصاً با رئیس فدراسیون جهانی در ارتباط هستم و به او خاطرنشان کردم که رفتارهای دوگانه را کنار بگذارد. به خاطر داریم که ما را به مدت ۴ سال تعلیق کردند. اسرائیل و آمریکا متجاوز هستند و قطعاً باید با آنها برخورد شود. در این دو سه روز نیز به رؤسای فدراسیون‌های روسیه، تاجیکستان، افغانستان و پاکستان، به‌ویژه روس‌ها، پیام ارسال کردم و در تلاش هستیم اجماعی تشکیل دهیم و نامه‌ای به فدراسیون جهانی ارسال کنیم. البته این کار را با مجوز وزارت ورزش انجام خواهم داد. حتی فیلم کمپ را برای فدراسیون جهانی ارسال کردم و آنها نیز ابراز نگرانی و ناراحتی کردند. در مجموع می‌خواهم بگویم ما باید دیپلماسی قوی‌تری داشته باشیم و از حق ورزشکاران شهید، جامعه ورزشی و همچنین مردم ایران‌زمین دفاع کنیم.»