کاهش میلیونی قیمت خودروها

بررسی تازه‌ترین تحولات بازار خودرو نشان می‌دهد این بازار پس از پشت سر گذاشتن یک دوره نوسان و التهاب قیمتی، اکنون وارد فاز اصلاحی شده است. به‌طوری‌که قیمت‌ها در بخش قابل‌توجهی از مدل‌ها با شیبی ملایم اما محسوس کاهش یافته‌اند. داده‌های درج‌شده در پلتفرم‌ها و سایت‌های خرید و فروش نیز نشانگر همین روند است. جایی که اغلب خودروها، بویژه مدل‌های پرتقاضا، از سقف‌های قیمتی اخیر فاصله گرفته و حتی افت‌های میلیونی را تجربه کردند. در بخش خودروهای داخلی، ری‌را اتوماتیک در ۶ اسفند با قیمت ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان معامله شد. این خودرو در ۵ اسفند
۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت خورده بود. در مقابل، ساینا S اتوماتیک در بازه زمانی مشابه کاهش قیمت محسوسی را تجربه کرد. این خودرو که پیش‌تر در محدوده زمانی مشابه یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید. با این حال، همه مدل‌ها در مسیر نزولی قرار نگرفتند. اطلس دنده‌ای تیپ GL برخلاف جریان غالب بازار، افزایش قیمت را ثبت کرد. این خودرو که پیش‌تر ۹۸۰ میلیون تومان قیمت داشت، با رشد ۲۰ میلیون تومانی به یک میلیارد تومان افزایش یافت.
در بخش خودروهای مونتاژی نیز نشانه‌های اصلاح قیمت دیده شد. قیمت چانگان ایدو مدل 2024 با کاهش ۱۰۰ میلیون تومانی، از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان کاهش یافت. در همین حال، قیمت ام‌وی‌ام X33 کراس اتوماتیک بدون تغییر باقی ماند و همچنان در محدوده ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان معامله شد. بیشترین افت قیمت اما مختص بازار خودروهای وارداتی و لوکس بود. به‌طوری‌که ب‌ام‌و سری 2 گرن‌کوپه با کاهش قابل‌توجه ۸۰۰ میلیون تومانی ظرف یک روز، از ۱۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به ۱۰ میلیارد تومان رسید. ب‌ام‌و iX1 نیز از موج کاهش قیمت‌ها بی‌نصیب نماند و از ۱۱ میلیارد تومان به ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان عقب‌نشینی کرد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و شصت و نه
 - شماره هشت هزار و نهصد و شصت و نه - ۰۷ اسفند ۱۴۰۴