حضور ۶ کشور منطقه در نمایشگاه گردشگری مشهد

نمایشگاهی بر محور سلامت و زیارت

هجدهمین نمایشگاه گردشگری مشهد با محورهای سلامت، زیارت و مسائل فرهنگی با حضور نمایندگانی از ۳۳ استان کشور آغاز شد. «سیدجواد موسوی» مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان‌رضوی این نمایشگاه را فرصتی بی‌نظیر برای معرفی جاذبه‌های گردشگری و صنایع‌دستی دانست و گفت: «این نمایشگاه رویدادی بزرگ با محورهای سلامت، زیارت و مسائل فرهنگی با حضور نمایندگانی از ۳۳ استان و ۳۴ شهرستان کشور در فضایی به وسعت ۱۲ هزار متر مربع برگزار می‌شود.»
 موسوی این رویداد را حاصل همکاری گسترده با تشکل‌های صنفی دانست وافزود: «فرصتی بی‌نظیر برای معرفی جاذبه‌های گردشگری، اماکن و تأسیسات استان‌ها و شهرستان‌ها به همراه نمایش صنایع‌دستی و ارائه خدمات به گردشگران فراهم می‌کند.»
موسوی ادامه داد:« در کنار نمایشگاه، نشست‌های آموزشی و جلساتی برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله ساخت هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها و سایر تأسیسات گردشگری در نظر گرفته شده است.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در مشهد گفت: «در حال حاضر ۲۱۰ پروژه گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۶۶ هزار میلیارد تومان در مشهد در حال اجراست که نشان‌‌دهنده ظرفیت بالای این شهر در جذب سرمایه است.»
او گفت: «به‌ منظور برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جذب سرمایه‌گذاران، نشستی با حضور معاونان وزارت میراث فرهنگی از سراسر کشور برگزار خواهد شد تا برنامه‌های مدون در این حوزه ارائه و هماهنگ شود.»
به گفته موسوی، در حوزه بین‌المللی کشورهای افغانستان، عربستان، ترکمنستان، عمان، تاجیکستان و عراق برای شرکت در این برنامه اعلام آمادگی کرده‌اند. در راستای جذب گردشگر خارجی نیز هماهنگی‌هایی برای برقراری پروازهای جدید از کشورهای همسایه به مشهد شامل پروازهایی از کراچی، لاهور و ازبکستان صورت گرفته است. موسوی گفت: «این رویداد نشان از پتانسیل بالای صنایع دستی خراسان رضوی در ثبات اقتصادی دارد. تدابیری برای آموزش هنرمندان و صادرات صنایع دستی اندیشیده شده است و خراسان رضوی پس از تهران بیشترین میزان صادرات صنایع دستی در کشور را برعهده دارد. همچنین ناهماهنگی‌های موجود در قیمت‌گذاری سنگ‌های قیمتی در حال بررسی و حل شدن است.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در خصوص سایربرنامه‌های جانبی نمایشگاه عنوان کرد: «در حاشیه نمایشگاه گردشگری، تفاهمنامه‌ای با ایمیدرو در زمینه معادن استان و به‌عنوان یک اقدام اجتماعی امضا خواهد شد.»
 
توسعه گردشگری با فناوری‌های جدید
وی بیان کرد: «با هماهنگی اتاق بازرگانی، توسعه گردشگری با استفاده از فناوری‌های جدید بویژه هوش مصنوعی در دستور کار قرار دارد و فضایی اختصاصی برای این منظور معرفی خواهد شد.»
موسوی به برنامه‌های روز بزرگداشت فردوسی اشاره کرد و افزود: «همزمان با رویداد نمایشگاه گردشگری، سومین نشست علمی فردوسی با ارائه مقالات متعدد در هتل پردیسان و دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود.»
وی گفت: «برنامه‌های متنوعی از جمله برنامه‌های رادیویی با حضور چهره‌های محبوب و برنامه‌های فرهنگی، از جمله نقالی و شاهنامه‌خوانی در آرامگاه فردوسی برای بزرگداشت روز فردوسی پیش‌بینی شده است.» هجدهمین نمایشگاه گردشگری مشهد 27 اردیبهشت به کار خود پایان می‌دهد.

 

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و چهل
 - شماره هشت هزار و هفتصد و چهل - ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴