اخبار

 دبیر شورای عالی امنیت ملی:
دوگانه‌های کاذب، تاکتیک دشمن است
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دوره آموزشی- تشکیلاتی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور، گفت: بعضی‌ها گاهی گفت‌و‌گو و مذاکره را روبه روی استقامت قرار می‌دهند، این برداشت اشتباه است، چون فقط یک راه وجود ندارد. بله مذاکره جا دارد، با کفار هم می‌شود مذاکره کرد، با رعایت چه اصلی؟ بر مبنای اصل مقاومت، هم می‌شود مذاکره کرد و هم می‌شود
جنگید.
به گزارش ایرنا، علی اکبر احمدیان اظهار کرد: تاکتیک‌های دشمن دروغ، شایعه‌پراکنی، اختلاف و تفرقه است. تلاش می‌کنند بین ما اختلاف ایجاد کنند و گاهی ما هم داخل این پازل می‌افتیم، او می‌گوید مسئولان ایران چون امروز و فردا نزدند پس ترسیدند، عده‌ای در داخل می‌گویند چرا می‌ترسید بزنید، یا در مسأله مذاکره دو گروه می‌شویم. مذاکره بکنند یا نکنند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: از تدابیر ائمه اطهار(ع) این است که تن به این دوگانه‌ها نداده‌اند. فرار از دوگانه هنر مؤمنین است، افتادن در دوگانه اشتباه است. یکی گفت به مذاکره یا بگوید بله یا نه، ما گفتیم نه می‌گوییم بله و نه می‌گوییم نه. وی تأکید کرد: در حال حاضر چند تا از این دوگانه‌ها را داریم، مثلاً طرفداران FATF  و مخالفان آن، این دوگانه‌ها را دشمن می‌سازد و بعضی به آنها دامن می‌زنند. هدف همه این موارد هم اختلاف‌افکنی در جبهه مقاومت و جامعه ایران است.
   
سندی از ارتباط ظریف با ساواک وجود ندارد
مرکز اسناد انقلاب اسلامی ادعای مطرح شده از سوی یک نماینده تهران در مجلس درباره ارتباط محمدجواد ظریف با ساواک را تکذیب کرد.
پایگاه خبری مرکز اسناد انقلاب اسلامی در این گزارش، با اشاره به اینکه «در روزهای اخیر ادعایی مبنی بر ارتباط محمدجواد ظریف با ساواک از سوی برخی از افراد مطرح شده است» اعلام کرد: «مرکز اسناد انقلاب اسلامی علی‌رغم اینکه وظیفه بررسی صحت و سقم ادعاهای سیاسی له یا علیه افراد ندارد، در راستای رسالت خود در زمینه صیانت از تاریخ انقلاب اسلامی و نیز در پاسخ به افکار عمومی و درخواست اهالی مطبوعات و رسانه، این ادعا را راستی‌آزمایی کرده است.‌
براین اساس بر طبق اسناد موجود در این مرکز که البته همه اسناد را در بر نمی‌گیرد، هیچ‌گونه سندی دال بر همکاری و ارتباط آقای ظریف با ساواک در مرکز اسناد انقلاب اسلامی وجود ندارد.»
این مرکز در پایان تأکید کرد: «بدیهی است سایر مراکز رسمی نیز که همه سوابق افراد در اختیار آنهاست، صالح به پاسخ‌گویی در این زمینه هستند.»

 

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • ایران زمین
  • علم و فناوری
  • اطلاع رسانی
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد
 - شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳