در حافظه موقت ذخیره شد...
دیدارهای خودمانی آقای رئیسجمهور با اهالی فرهنگ و هنر
ما صدای هنرمندان خواهیم بود
اولین دیدار دکتر پزشکیان با هنرمندان به 26 آبان ماه برمی گردد. دیدار با استاد محمدعلی موحد که انگیزهاش هفته کتاب وکتابخوانی بود. ملاقاتی کوتاه وماندگاربا چهره محبوب فرهنگ و ادب.
رئیسجمهور درادامه این دیدارها، حضور سرزدهای هم به کنسرت استاد فرهاد فخرالدینی داشته است. کنسرت منظومه سیمرغ که شامگاه سهشنبه، ششم آذرماه در تالار وحدت برگزار شد. در این دیدار رئیسجمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از سالها تلاش استاد فرهاد فخرالدینی در حوزه موسیقی تقدیر کردند؛ حضوری که با استقبال قابل توجه حاضران روبهرو شد و در پایان اجرا با تشویقهای ممتد حاضران، تابلو و تقدیرنامهای از سوی رئیسجمهور به این چهره برجسته موسیقی اهدا گردید.
نکته قابل توجه اینکه، رئیسجمهور پیش از ایجاد زمان تنفس بین دو اجرا برای فرصت ورود به سالن، همراه با مسئولان همراه در سالن انتظار حضور داشت. پزشکیان در این زمان اندک، برای روشن بودن تعداد زیاد چراغهای سالن انتظار تذکر داد و از مسئولان تالار وحدت درخواست کرد که به سرعت همه چراغها بجز یکی از آنها خاموش شود و تأکید کرد که در این شرایط، همه باید خود را ملزم به صرفهجویی در انرژی کنند.
دکتـــــرمســــعـــود
پزشکیان، در راستای برنامههای «دیدار با بزرگان» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شامگاه سهشنبه(6 آذرماه) به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفتوگویی با رضا داوری اردکانی عضو پیوسته فرهنگستان علوم و فیلسوف شهیر کشورمان داشت.
رئیسجمهور در این دیدار با تجلیل از این استاد فلسفه و جامعهشناسی گفت: جنابعالی از مفاخر و ذخایر علمی کشور هستید و اقدامات شما در جامعه ایران همواره ماندگار خواهد بود.
دکتر مسعود پزشکیان با اشاره به نگاه ویژه دولت چهاردهم به اصلاح و ارتقای نظام آموزشی تصریح کرد: برای ارتقای کیفی نظام آموزشی برنامههایی داریم که امیدوارم بتوانیم آنها را عملی کنیم.
داوری اردکانی نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت نظام آموزشی گفت: در سفری که به ژاپن داشتم از یکی از اساتید آنجا راز پیشرفت سریع و پایدارشان را پرسیدم که در پاسخ گفت «ما در ژاپن از ۲۰۰ سال قبل تاکنون به نظام آموزشی توجه ویژهای داشتهایم.»
در ادامه داوری اردکانی به ذکر خاطراتی از فعالیتهای دکتر پزشکیان در دوره ریاستش بر دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اقدامات آن زمان او در هیأت امنای رشیدالدین فضلالله [ربع رشیدی] پرداخت و گفت: من آن زمان اولینبار بود که دکتر پزشکیان را از نزدیک دیدم و با هم در هیأت امنای رشیدالدین فضلالله کارهایی انجام دادیم. رشیدالدین فضلالله در عصر خودش یک شهر دانشگاهی ساخته بود که یک نوآوری عظیم در جهان بود، اما متأسفانه امروز به اندازهای که باید شناخته شده نیست.
پزشکیان هم در این زمینه گفت: رشیدالدین فضلالله در زمان خود اقداماتی کرده که بینظیر بوده است مثل ساخت یک شهر دانشگاهی که به صورت خودبنیاد اداره میشد و تمام هزینههایش را هم خود مجموعه تأمین میکرد. نوع وقفها و فرآیندهای مدیریتی رشیدالدین فضلالله در ربع رشیدی به گونهای است که نظیر آن امروز در دانشگاههای معتبر دنیا اجرایی میشود و این خیلی عجیب است. در پایان این ملاقات داوری اردکانی سه جلد از کتابهای خود به نامهای «آزادی، قانون و سازمان»، «علوم انسانی و برنامهریزی توسعه» و «اکنون و آینده ما» را به دکتر پزشکیان اهدا کرد.
دراین دیدارها، علاوه بر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر وی را همراهی کردند.