فضای مجازی
روایتهایی از زندگی با «تهران جان»
حامد خسروشاهی، نویسنده و روزنامهنگار تازهترین نوشته خود در فضای مجازی را به درج اطلاعاتی درباره یک کتاب اختصاص داده و نوشته:« تهران جان، عنوان کتابی است که تازه آن را تمام کردم. کتابی که بعد از خواندنش متوجه شدم من هم کلی با تهران روایت و خاطره دارم که تا به امروز نمیدانستم. به گمانم هرکسی این کتاب را بخواند، احساسی مشابه من را پیدا خواهد کرد. اصلاً همه ایرانیها از تهران خاطره و روایت دارند؛ چه آنها که تهرانی هستند، چه آنها که گذرشان به پایتخت زیاد افتاده و چه حتی آنهایی که راهشان به تهران نیفتاده اما با تهرانیها سروکاری پیدا کردهاند. کتاب تهران جان، دربردارنده ۱۵ روایت از زندگی با تهران است که به همت مکرمه شوشتری و مهدی قزلی در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است. روایتهایی از دل کندن از شهر پدری و مقیم تهران شدن، روایت دانشجویی مشتاق قبولی دانشگاه در تهران، روایت مهندسان فرانسوی که امید برگشت به تهران را داشتند، روایت خانههای بمبئی برای آنها که از خانه های کوچک تهران مینالند و... این کتاب به گمانم یکی از بهترینهای ناداستانهایی بود که طی این سالها خواندهام. راستش حالا خودم هم وسوسه شدم که روایتهایی از تهران را بنویسم.» کتاب «تهران جان» به روایتهایی از زندگی با تهران تعلق دارد که از نگاه پانزده نویسنده جوان و از سوی انتشارات سوره مهر پیش روی علاقهمندان قرار گرفته است.
خشونت پلیس آلمان علیه نوجوان معلول حامی غزه
این روزها ویدیویی در فضای مجازی از پلیس آلمان منتشر شده که به چند معترض زن محجبه عربزبان و حامی زنان و کودکان بیدفاع غزه که پرچم فلسطین را حمل میکنند، حملهور شده و با خشونت تمام آنها را مورد ضرب و شتم قرار میدهند. نکته قابل توجهی که در این ویدیو نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده، حضور نوجوانی معلول میان معترضان است که با وجود معلولیت بالا، سعی در حمایت از این زنان، در برابر خشونت پلیس آلمان دارد، اما آنها بیتوجه به وضعیت جسمیاش، او را هم مورد آزار قرار میدهند.
کاربری به نام یاس در خصوص این ویدیو نوشته است: پلیس آلمانهها که اینجور با زنان برخورد میکنه! همون آلمانی که کنسولگری ایران رو به خاطر مجازات «شارمهد» قاتل ۲۰۰ ایرانی تعطیل کرده!
تفکر صهیونیستی بلای جان بشریت
ویدیویی در فضای مجازی از بمباران کلیسای تاریخی «سنت جورج» در جنوب لبنان منتشر شده که با وجود آسیب فراوان به این مکان تاریخی - مذهبی، شاید هنوز ابهت معماریاش حرفی برای گفتن دارد و مورد توجه بسیاری از کاربران در فضای مجازی قرار گرفته است.
کاربری با اشاره به جنایات صهیونیستها علیه مردم فلسطین و لبنان نوشته است که رژیم اشغالگر اسرائیل این بار با بمباران کلیسای تاریخی «سنت جورج» در جنوب لبنان که در سال 1867 بیش از 80 سال قبل از تأسیس اسرائیل ساخته شده بود، یادآور تخریب اماکن تاریخی توسط داعش و اثبات این موضوع است که واقعیت داعش «اسلام افراطی» نیست، «تفکر صهیونیستی» است.
همه شر و پلیدی برابر همه خیر
همچنین در ادامه جنایات و ویرانگریهای نظامیان اشغالگر صهیونیست، که گویی نه تنها با بشریت بلکه با هر آنچه تاریخ و زیبایی است، بیگانه و دشمن هستند، ویدیوی دیگری در فضای مجازی وایرال شده که سربازان اشغالگر دولت یهود در ویرانه خانهای در الخیام (جنوب لبنان) به نشان پیروزی اشغالگری پیانو زده و منتشر کردند.
صاحبِ خانه، خانهاش را شناخته و ویدیوی زمانی که آنها پیانو را مینواختند، منتشر کرده است. خانهای با سقفهای بلند و پنجرههای بزرگ و پرنور که با پردههای حریر آبی آذین شده و چلچراغهای زیبا و باشکوه و روشن که نشان از جاری بودن زیبایی، امید به زندگی و عشق در این خانه دارد. او نوشته است: صفبندی گویا و روشن است. همه شر و پلیدی برابر همه خیر. درندگی و وحشیگری علیه انسانیت.
صنعت تصویر کشور با سریال «موسی» متحول میشود
محمود رضوی، تهیهکننده سینما که این روزها تهیهکنندگی پروژه حضرت موسی(ع) به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا را برعهده دارد، با انتشار تصویری از بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه این سریال در صفحه اینستاگرام خود نوشته است: « نزدیک به دو سال از طرح ایده تغییر فناوری تولید سریال موسیکلیمالله(ع) از روش سنتی به Virtual Production میگذرد؛ تغییری که نیازمند جسارت و ریسکپذیری آقای ابراهیم حاتمیکیا بود، اما با تمام ریسکپذیری و جسارت ایشان، باز هم تحقق آن فقط یک رؤیا بود. حالا با ذهن هنرمند و دست فنسالار ابراهیم حاتمیکیا و تمام گروه هنرمند سریال، نهتنها Virtual Production در تولید سریال موسی کلیمالله(ع) با تیمی جوان، باانگیزه، متخصص و آیندهدار محقق شده که در آینده نزدیک با اراده و پشتکار آقای جبلی بزرگترین استودیو Virtual Production آسیا و سومین استودیو جهان در این مرز و بوم به بهرهبرداری خواهد رسید.»
سفیر کره جنوبی و اجرای قطعه «پرسون پرسون»
حساب رسمی «بخش فرهنگی سفارت جمهوری کره در ایران» با انتشار ویدیویی از «کیم جون پیو» سفیر کرهجنوبی در ایران که در حال اجرای قطعه «پرسون پرسون» است، خبرساز و با واکنشهای فراوانی در فضای مجازی روبهرو شده است. گفتنی است به مناسبت شصت و دومین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک ایران و کره جنوبی، آقای کیم جون پیو سفیر کرهجنوبی در تهران، ترانه «پرسون پرسون» را همراه ارکستر خواند که به صورت رسمی منتشر شد. مهدی نوروزی، سرپرست ارکستر خصوصی «ایستگاه» در این خصوص نوشت:« آقای «کیم جون پیو» فقط با دو جلسه تمرین با گروه، به شکلی عجیب توانست بهصورت کامل و بیهیچ ایرادی نسخه نهایی این ویدیو را بخواند.»