فضای مجازی
عذرخواهی رادان به دلیل غیبت در اکران مردمی «صبحانه با زرافهها»
اولین اکران مردمی فیلم سینمایی «صبحانه با زرافهها» با حضور عوامل و بازیگران این فیلم چهارشنبه 9 آبان ماه در لوتوس مال برگزار شد. این اکران در حالی برگزار شد که بهرام رادان غایب این برنامه بود.این بازیگر با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از مخاطبان عذرخواهی کرده و گفته است: «از اینکه نتوانستم در اکران مردمی فیلم «صبحانه با زرافه ها» در پردیس سینمایی لوتوس مال درکنار همکارانم باشم و فیلم را با شما ببینم، عذرخواهی میکنم. شرایط فیلمبرداری سریال «هزارو یک شب» خارج از شهر، به گونهای پیش رفت که دیررسیدم. اما این قول را میدهم که حتماً در طول اکران این فیلم به پردیس لوتوس مال بیایم.»
واکنش چند هنرمند آبی به شکست استقلال
شکست پی درپی تیم استقلال این بار واکنش هنرمندان را در پی داشت. بهرام افشاری با انتشار یک استوری به چهارمین باخت پیاپی استقلال واکنش نشان داده و نوشته: «اسم کوچکتان را از نام بزرگ استقلال حذف کنید.»
محسن تنابنده از هواداران متعصب استقلال نیزبه شکست تلخ این تیم مقابل تراکتور و نتایج ضعیف اخیر آبیها واکنش تندی نشان داده و با انتشار یک استوری آورده: «کاش بیدار میشدیم و میدیدیم هیچ کدام از شما در استقلال نیست.»
روایت پیشینه یک ساز کهن
محسن شریفیان نوازنده نی انبان و سرپرست گروه موسیقی لیان با انتشار یک ویدیو در صفحه اینستاگرامش که مربوط به اجرای تازه این هنرمند در برج میلاد تهران بوده به قدمت موسیقی درجنوب ایران اشاره کرده و دراین باره نوشته: «بیشترین تراکم جمعیتی قومِ عرب دراستان خوزستان است و موسیقی درآن جغرافیا جایگاه مهمی دارد. آهنگ و رقص صحابی و نواختن کاسوره از محبوب ترینهای موسیقی در جنوب غرب ایران است. کاسوره به عنوان یکی از قدیمیترین سازهای عربی، طرفداران بسیاری دارد.
رنگ زیبای موسیقی خوزستان، تابلوی حیرت انگیز موسیقی جنوب را پر شورتر کرده است. این موسیقی را مثل شعرهای عرب و به رسم قهوه عربی باید مزه مزه کنی!»
طنین «دام و دانه» در صحنه
علی قمصری آهنگساز و نوازنده نام آشنای موسیقی، درادامه پروژه تار ایرانی سفری به استان کرمانشاه داشته و قطعه «دام و دانه» را در آنجا اجرا کرده است.او با انتشار پستی دراین باره نوشته: ««دام و دانه» را به عشق خنیاگران صحنه و استان کرمانشاه روی شعر زیبایی از مولانا ساختم. شهری که در آن باورهای انسانی را روی پردههای تنبور معنا میکنند.
سرزمینی را فرض کنید که در آن مردم پس از جمع شدن دور هم با سازهایشان به هم سلام میکنند، معاشرت میکنند، میرقصند، بر دردها مرهم میگذارند، گلایهها را مینوازند، بر بخشندگی زخمه میزنند و ندای رزم و صلح سر میدهند. همه اینها در صحنه، گهواره، دالاهو و بسیاری از مناطق استان کرمانشاه با تنبور و دف انجام میشود.تنبور، ساز آیینی یارسانان کرمانشاه است.سلوک، زیستی پالوده و روح پاک زندگی در این خطه با فراز و فرودهای نغمگی و تپشهای وزنی روی ساز تنبور و دف منعکس میشود. همزیستی با اقوام برای من دانشگاهی سرشار از مسائل تربیتی و آداب اجتماعی است.