بازنگری استاندارد‌های چای و زیتون گیلان

رشت -  معاون اداره کل استاندارد گیلان از بازنگری در استانداردهای دو محصول راهبردی چای و زیتون استان خبر داد.
علیرضا نیک‌کار افزود: بازنگری در استاندارد ملی چای سیاه مراحل پایانی را طی می‌کند و در موضوع زیتون نیز کار به تازگی آغاز شده است.
وی افزود: ما در کمیسیون فنی بازنگری استاندارد محصولات راهبردی ویژه استان حضوری فعال داریم و بررسی استانداردهای این دو محصول هم بر اساس نظرات و پیشنهادهای دریافتی و نتایج پژوهش‌های داخلی انجام می‌شود. وی ادامه داد: استانداردهای ملی به طور معمول هر پنج سال یکبار با توجه به اعتبار منابع علمی و فنی مورد استفاده در تدوین آنها، تغییرات تکنولوژیکی، شرایط تولید و سایر مباحث مرتبط بررسی شده و در صورت تأیید بازنگری می‌شود.
وی عنوان کرد: البته استانداردهای ملی برحسب شرایط ویژه و ضرورت می‌تواند در فاصله زمانی کوتاه‌تری بازنگری شود. معاون استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد گیلان اظهار کرد: آخرین ویرایش صورت گرفته در استاندارد ملی چای سیاه که هم‌اینک معتبر بوده و در کشور اعمال می‌شود، در سال ۱۳۹۲ انجام شده است.
وی افزود: اکنون ما در این اداره کل با دریافت درخواست‌ها و پیشنهادها تولیدکنندگان و نتایج پژوهشی با تأیید سازمان ملی استاندارد ایران، بازنگری در استاندارد چای سیاه را انجام می‌دهیم.
وی گفت: سال گذشته مکاتباتی با واحدهای تولید‌کننده چای صورت گرفت تا پیشنهادهای این واحدها بررسی و در بازنگری‌ها لحاظ شود، همچنین با دعوت از تمامی واحدهای چای‌سازی و بسته‌بندی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد استان، در نشستی وظایف و تکالیف سازمان ملی استاندارد در این رابطه و چگونگی تدوین استاندارهای ملی تبیین شد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و نود و سه
 - شماره هشت هزار و پانصد و نود و سه - ۱۰ آبان ۱۴۰۳