دیگهچهخبر؟
گاف سنگین اینترنشنال درباره همراهان پزشکیان
خبر اول اینکه، خبرنگار شبکه اینترنشنال با اعلام یک خبر کذب و نادرست درباره همسر فقید رئیسجمهور ایران، بار دیگر از ناآگاهی و جهل عوامل این شبکه پرده برداشت.
آرش اعلایی، یکی از خبرنگاران شبکه «اینترنشنال» مدعی شد که مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران همراه با همسرش به نیویورک آمده است. این خبر غلط در حالی بیان شد که همسر رئیسجمهور، سی سال پیش در سال ۱۳۷۳ دار فانی را وداع گفته است!
او در گزارش خود دو بار اسم همسر مسعود پزشکیان را آورد و او را بانوی اول ایران خطاب کرد. این خبرنگار نمیدانست که در ایران چنین جایگاهی وجود ندارد و این اصطلاح مربوط به فضای سیاسی کشورهای غربی است.
اعلایی گفت: از زبان تیم ترکیهای شنیدهام که همسر پزشکیان وارد ساختمانی شده است. خودم هم دیدم که از ساختمان خارج شد.
متأسفانه در این شبکه خبرنگارانی که بدیهیات را نمیدانند و کمترین اطلاعی از رویدادهای ایران ندارند، تحلیلهای پیچیده سیاسی و اجتماعی و فرهنگی ارائه میدهند و خودشان را افرادی فیلسوف و کارشناس و همهچیزدان معرفی میکنند. آنها یا نمیدانند یا میدانند و واقعیت را در راستای منافع دشمنان ایران وارونه جلوه میدهند. تناقض دیگر این است که همین شبکه در ایام انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری سعی داشت انتخابات ایران را یک رویداد بیاهمیت جلوه دهد و وانمود کند که نتیجه آن برای کسی مهم نیست. حالا پس از گذشت چند ماه عوامل همین رسانه، تشنه پوشش اخبار و گزارشهای رئیسجمهور هستند و تیم اعزامی ایران به نیویورک را مثل سایه تعقیب میکنند.
تنش لفظی رئیسجمهور ایرلند با رژیم صهیونیستی
بر سر نامه به پزشکیان
خبر دیگر اینکه، رئیسجمهور ایرلند سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور را به افشای مفاد نامهای متهم کرد که او به «مسعود پزشکیان» به مناسبت انتخاب شدنش به عنوان رئیسجمهور جدید ایران ارسال کرده بود.
«مایکل دی هیگینز» رئیسجمهور ایرلند تأکید کرده که سفارت رژیم صهیونیستی در دوبلین مفاد نامه او به مسعود پزشکیان، رئیسجمهور جدید ایران را فاش کرده است.
دی هیگینز در نامه خود به مسعود پزشکیان، بر ثبات و همکاری و حل و فصل مسالمتآمیز مناقشات منطقه خاورمیانه تأکید کرده و نوشته بود: «ایران با سنت دیرینه فرهنگی خود در تحقق این امر نقش اساسی خواهد داشت.»
موضوعی که در ماه گذشته خشم و انتقاد سفارت رژیم صهیونیستی در دوبلین نسبت به مواضع مقامات ایرلند را برانگیخت. گفتنی است که روابط ایرلند و رژیم صهیونیستی در یک سال اخیر و متأثر از جنایات صهیونیستها در غزه، متشنج بوده است.
سوئد، ایران را به اقدام سایبری متهم کرد
دست آخر اینکه، دادستانی سوئد مدعی شد سرویس اطلاعاتی ایران در سال ۲۰۲۳ با هک یک اپراتور پیام کوتاه تلاش کرد مردم را به انتقام گرفتن از معترضانی که قرآن را سوزانده بودند، تشویق کند. در همین رابطه دفتر دادستانی سوئد اعلام کرد در تابستان سال ۲۰۲۳ حدود ۱۵ هزار پیام کوتاه حاوی دعوت به گرفتن انتقام از کسانی که به قرآن کریم در این کشور هتک حرمت کرده بودند، ارسال شده است. سوئد هدف از این کار را ایجاد شکاف در جامعه عنوان کرد و مدعی شد اطلاعات ایران با هک یک اپراتور پیامرسانی این کار را انجام داد. در پی این ادعا، سفارت ایران در استکهلم نیز متقابلاً اتهامهای منتشر شده علیه ایران مبنی بر ارسال پیامک به اتباع سوئد و تحریک آنان جهت انتقام از قرآنسوزان را بی اساس دانسته و اینگونه اتهامات را رد کرد.
رسانههای سوئدی در ۱ اوت ۲۰۲۳ گزارش داده بودند که تعداد زیادی از شهروندان این کشور پیامکهایی دریافت کردهاند که خواستار انتقام از افرادی است که کتاب مقدس مسلمانان را سوزاندهاند.