وزرای پیشنهادی دولت در کمیسیون‌های تخصصی مجلس حاضر شدند

بررسی گزینه‌های دولت در خانه ملت

وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان برای دولت چهاردهم از دیروز در کمیسیون‌های مختلف مجلس حضور یافتند. هر یک از وزرا یک ساعت و نیم برای ارائه و دفاع از برنامه‌های خود فرصت دارند. براساس جدول زمان بندی، از صبح دیروز تمامی وزرا در کمیسیون‌ها حضور یافته‌اند و علاوه بر ارائه برنامه‌ به سؤالات نمایندگان هم پاسخ دادند. این برنامه تا ساعت ۲۰ چهارشنبه ادامه خواهد داشت. پس از آن کمیسیون‌ها نتیجه بررسی‌های انجام شده و جمع‌بندی خود را به هیأت رئیسه اعلام خواهند کرد و از شنبه آینده (۲۷ مردادماه) جلسه علنی مجلس برای بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی آغاز خواهد شد. این روند به صورت دو شیفت تا
۱ مردادماه ادامه خواهد داشت.

پیگیری نهضت ملی مسکن
گزینه پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت راه‌وشهرسازی صبح دیروز در کمیسیون عمران حاضر شد و وعده پیگیری نهضت ملی مسکن مطابق با قانون جهش تولید مسکن و برنامه هفتم را داد. از آنجا که با یک جلسه امکان ارزیابی برنامه‌های فرزانه صادق مالواجرد وجود ندارد، بنا شد جلسه دیگری در کمیسیون انرژی برگزار شود. کمیسیون شوراها نیز میزبان وزیر پیشنهادی اطلاعات بود. قرار شده که ایشان مجدداً در یک جلسه دیگر کمیسیون حضور پیدا کرده و توضیحاتی درباره برنامه‌های خود ارائه کند.

وزرای دادگستری و دفاع میهمان کمیسیون امنیت ملی
وزرای پیشنهادی دادگستری و دفاع هم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافتند. تعامل قوه قضائیه با قوه مقننه، توسعه مجامع استانی نمایندگان و تعامل بیشتر با مسئولان قوه قضائیه از برنامه‌های امین‌حسین رحیمی وزیر پیشنهادی دادگستری بود. تقویت جایگاه قوه قضائیه، ضرورت رسیدگی به عدالت در پرداخت به کارکنان اداری و قضایی و نظارت بر رفتار قضات در قوه قضائیه، مطالبات اعضای کمیسیون امنیت ملی از وزیر آینده دادگستری بود. امیر «عزیز نصیرزاده» وزیر پیشنهادی دفاع با حضور در نشست این کمیسیون، برنامه‌های خود را که مبتنی بر اسناد بالادستی نظام در حوزه دفاعی و امنیتی است، تشریح کرد و به سؤالات نمایندگان پاسخ داد. امیر نصیرزاده درباره معیشت کارکنان نیروهای مسلح نیز بر این موضوع تأکید کرد که خدمات رفاهی، معیشتی و تأمین اجتماعی به نیروهای مسلح در کنار سایر مأموریت‌های بازدارندگی در عرصه دفاعی دنبال خواهد شد.

نظر مثبت کمیسیون بودجه در مورد وزرای اقتصاد و ارتباطات
وزیران پیشنهادی اقتصاد و ارتباطات در جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات برنامه‌های خود را ارائه کردند. ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات عنوان کرد که تمام توان خود را در استفاده از ظرفیت‌های قانونی به منظور بازتر شدن فضای مجازی به منظور تسهیل در کسب و کار اینترنتی مردم به کار خواهد گرفت. وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت، اکثر مردم در گوشی تلفن همراه خود از فیلترشکن استفاده می‌کنند که این مسأله تبعات امنیتی زیادی را برای کشور به همراه دارد و درآمد استفاده از فیلترشکن نیز به جیب عده‌ای خاص می‌رود. وزیر پیشنهادی اقتصاد نیز برنامه‌های خود درباره رشد اقتصادی و افزایش درآمدهای کشور از منابع غیرنفتی و... را ارائه کرد. عبدالناصر همتی عنوان کرد ما همزمان هم برای رفع تحریم‌ها و هم برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها باید تلاش کنیم.

تأکید وزیر پیشنهادی صمت به رفع ناترازی بازار خودرو
سیدمحمد اتابک، وزیر پیشنهادی صمت در جلسه کمیسیون صنایع و معادن حضور یافت و بر رفع ناترازی عرضه و تقاضای بازار خودرو تأکید کرد. اتابک در خصوص واردات خودرو معتقد است برای تنظیم‌گری بازار باید از ظرفیت واردات استفاده کرد. عباس علی‌آبادی، وزیر پیشنهادی نیرو و رضا صالحی‌امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم دو میهمان دیگر این کمیسیون بودند. در نشست کمیسیون اقتصادی هم ابتدا عبدالناصر همتی وزیر پیشنهادی اقتصاد حاضر شده و برنامه‌ها را تشریح کرد. غلامرضا نوری قزلجه، وزیر پیشنهادی کشاورزی هم در ادامه این نشست به کمیسیون آمد و به سؤالات نمایندگان درباره برنامه‌های خود پاسخ داد و دیدگاه‌ها و اهداف مدنظر را هم تشریح کرد.
علی‌آبادی وزیر پیشنهادی نیرو هم با حضور در جلسه کمیسیون امنیت ملی گفت: ۱۸هزار مگاوات در کشور ناترازی برق داریم و برنامه خود را برای رفع این ناترازی در دو بخش تولید و مصرف تشریح کرد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و سی و دو
 - شماره هشت هزار و پانصد و سی و دو - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳