مراقب گوشی‌هایتان در تابســـــــــــــتان باشید


با توجه به گرمای بی‌سابقه در جهان و تغییرات چشمگیر آب و هوایی، کاربران باید از گوشی خود مراقبت‌های ویژه‌ای داشته باشند تا مجبور به هزینه اضافه و خرید یک گوشی جدید نشوند.
برخی کاربران در این هوای گرم از خاموش شدن ناگهانی گوشی خود شکایت دارند. در پاسخ باید گفت که این واکنش گوشی به گرمای بیش از حد است تا از باتری گوشی شما حفاظت شود. بهترین راهکار دوری از گرما و نور مستقیم خورشید است.
 هرگز گوشی خود را زیر نور مستقیم خورشید یا روی داشبورد داغ خودرو قرار ندهید چراکه قرار دادن گوشی در خودروی گرم حتی به مدت نیم ساعت می‌تواند باعث متورم شدن باتری شود که آسیب‌های جدی به دنبال دارد. حتی این گرما می‌تواند منجر به آتش گرفتن گوشی و بروز یک آتش سوزی گسترده شود. بنابراین بهتر است در سفرهای طولانی، از قرار دادن گوشی خود روی داشبورد خودرو، خودداری کنید تا شاهد حوادث تلخ نباشید.
 بهتر است کاربران در گام نخست، یک پشتیبان از اطلاعات و داده‌های گوشی خود در فضای ابری یا یک دستگاه ذخیره‌سازی خارجی داشته باشند تا شاهد از دست رفتن اطلاعات به دنبال خراب شدن گوشی خود نباشند.
 برخی افراد به دنبال داغ شدن گوشی، آن را برای لحظاتی در یخچال یا فریزر قرار می‌دهند که کاملاً اشتباه است و می‌تواند منجر به ترک خوردن صفحه نمایش شود. بهترین راهکار، قرار دادن آن در مکانی خنک همچون جلوی پنکه یا کولر است.
 در هوای گرم نور نمایشگر گوشی را کم کنید. هرقدر نور گوشی بیشتر باشد، انرژی بیشتری برای تولید نور استفاده می‌شود و گرمای گوشی بالاتر می‌رود.
 در هوای گرم با گوشی خود بازی نکنید. بازی‌های موبایلی انرژی زیادی از پردازنده گوشی می‌گیرند به همین دلیل تلفن همراه‌ شما داغ می‌شود.
 وسایل الکترونیکی را در هوای گرم روی هم قرار ندهید چون همه این دستگاه‌ها از خود گرما خارج می‌کنند و می‌توانند این گرما را به دستگاه‌های دیگر هم منتقل کنند.
 به دلیل عرق کردن و همچنین استفاده از کرم‌های ضدآفتاب در فصل تابستان، لایه‌ای از چربی روی سطح گوشی ایجاد می‌شود که هم می‌تواند به گوشی آسیب برساند و هم باعث انتقال آلودگی به پوست شود.
بهتر است سطح گوشی را با استفاده از دستمال‌های مرطوب یا پارچه‌های میکروفایبر پاک کنید و برای این کار از دستمال کاغذی استفاده نکنید چراکه باعث ایجاد خط‌ و خش روی صفحه نمایشگر می‌شود.
 آلوده شدن گوشی به انواع بدافزار یا باج‌افزار هم می‌تواند در هوای گرم مشکلات گوشی را چندین برابر کند. بدافزارها درست مثل برنامه‌های پس‌زمینه عمل می‌کنند و باتری را هدر می‌دهند.
برای مقابله با این مشکل کاربران باید همه برنامه‌های گوشی را از منابع معتبر دانلود و نصب کنند و بر لینک‌های ناشناس کلیک نکنند. استفاده از آنتی ویروس‌های به روز شده هم با مدیریت برنامه‌ها به بهبود مصرف انرژی و محافظت از گوشی در برابر گرما کمک می‌کند.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد
 - شماره هشت هزار و پانصد - ۱۲ تیر ۱۴۰۳