صفحات
شماره هشت هزار و چهارصد و پنجاه و چهار - ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و چهارصد و پنجاه و چهار - ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - صفحه ۹

بنگاه

ایجاد مرکز بین‌المللی تهاتر کالا
در منطقه ویژه اقتصادی سرخس

در راستای تسریع و تسهیل در راه‌اندازی کریدور شرق به غرب، احداث مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه ویژه سرخس در دستور کار قرار گرفته که با این اقدام سایت تخصصی کانتینری با ظرفیت ۱۰میلیون تن سالیانه، مرکز بین‌المللی تهاتر کالا و شهرک‌های صنعتی را‌ه‌اندازی خواهد شد.
احسان جلایر معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس  یکی از اقدامات مهم این منطقه را بهره‌برداری از فاز نخست پارک گوگردی عنوان کرد و افزود: ساخت این پارک در زمینی به مساحت ۹ هکتار احداث شد و با ۹۱۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ریالی و بیش از ۶۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری ارزی به بهره‌برداری رسید.
 
توسعه ظرفیت‌ها در حوزه حمل‌ونقل ریلی
وی انعقاد تفاهمنامه با MFA؛ شرکت بزرگ حمل‌ونقلی در ترکیه را از دیگر اقدامات مهم منطقه ویژه اقتصادی سرخس دانست و گفت: این شرکت یکی از ۴ شرکت دارای مجوز ترانزیت از مسیر ایران است.
جلایر ادامه داد: شرکت MFA از سال ۱۴۰۰ تاکنون، همکاری‌های مشترکی در حمل کالاهای ترانزیتی از آسیای میانه و روسیه به ترکیه و اروپا، تأمین واگن‌های مورد نیاز و ایجاد مزیت رقابتی حمل از مسیر سرخس در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب داشته است.

ایجاد سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایع
جلایر درباره سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایعِ منطقه ویژه اقتصادی سرخس نیز تصریح کرد: این سایت با حجم سرمایه‌گذاری ۱۰۰۰ میلیارد ریال و با ترانزیت سالانه ۶۰۰ هزار تن در حال ساخت است که پس از اجرا موجب ایجاد درآمد مستقیم ۶۰ میلیون دلاری و غیرمستقیم ۱۷۵ میلیون دلاری و نیز درآمد سالانه یک و نیم میلیون دلاری برای منطقه ویژه اقتصادی سرخس خواهد شد.
وی ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های سایت تخصصی ترانشیپ می‌توان ایجاد زنجیره ارزش ترانزیت مشتقات نفتی از ترکمنستان به میرجاوه و بندر عباس را نام برد.
 
ساخت دهکده لجستیکی مرزی
معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به ساخت دهکده لجستیکی مرزی در منطقه اظهار کرد: این دهکده با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی حوزه حمل و نقل از کشورهای چین، روسیه، افغانستان، امارات و ترکمنستان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس با محوریت ایجاد سایت کانتینری در زمینی به وسعت ۳۵ هکتار با ظرفیت تخلیه، بارانداز و بارگیری ۵۰۰ کانتینر در هر شبانه‌روز و ۶۶۰ هزار TEU(واحد شمارش بار کانتینر) در سال احداث شده است.
جلایر، ایجاد سایت تخصصی کانتینری با ظرفیت ۱۰میلیون تن سالیانه، ایجاد مرکز بین‌المللی تهاتر کالا، ایجاد شهرک‌های صنعتی و تسریع و تسهیل در راه‌اندازی کریدور شرق به غرب را از دیگر ویژگی‌های مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس عنوان کرد.

 

برترین‌های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند

سومین دوره مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک با محوریت شرکت ایران خودرو خراسان و همکاری گروه صنعتی ایران خودرو و سازمان فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی در هفته کار و کارگر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ایران خودرو خراسان، به منظور توسعه قابلیت‌ها و ارتقای سطح مهارتی رانندگان لیفتراک، همزمان با هفته کار و کارگر، سومین دوره مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک روز یکشنبه مورخ 9 اردیبهشت ماه(1403) با حضور تمامی شرکت کنندگان از سراسر کشور در شرکت ایران خودرو خراسان آغاز و پس از دو روز رقابت فشرده نفرات برتر مشخص شد.
مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان نیز ضمن تقدیر از حضور شرکت کنندگان با اشاره به اهمیت توسعه مهارت در سطح جامعه گفت: شرکت‌ها و جوامع مهارت محور با دارا بودن نیروهای ماهر در انجام امور جاری خود با موفقیت بیشتری همراه می‌باشند از این رو در شرکت ایران خودرو خراسان سعی بر این داریم با تأکید بر توسعه مهارت‌های کارکنان،علاوه بر افزایش بهره‌وری، فضای شکوفایی استعدادها را نیز فراهم آوریم.
بیژن زاهدی فرد برگزاری این مسابقات را زمینه ساز ارتقا و توسعه مهارت رانندگان لیفتراک عنوان کرد و افزود: جا به جایی و تأمین بموقع قطعات در خطوط تولید از اهمیت بالایی در صنعت برخوردار است و افزایش مهارت رانندگان لیفتراک تأثیر مستقیم در سرعت تولید و افزایش ایمنی خطوط تولیدی دارد.
مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی در حاشیه برگزاری این رقابت‌ها، ضمن تشکر از شرکت ایران خودرو خراسان بابت برگزاری هرچه بهتر این رقابت‌ها گفت: هدف اصلی از برگزاری این رقابت‌ها ایجاد روحیه شور و نشاط و ترویج فرهنگ مهارت آموزی می‌باشد.
امیر صراف در ادامه مهارت را حلقه مفقوده اشتغال عنوان کرد و افزود: سیاست‌های جدید آموزش فنی و حرفه‌ای افزایش بهره‌وری از طریق آموزش و مهارت آموزی است که با تقویت مراکز جوارکارگاهی به دنبال آن هستیم تا با همراه نمودن آموزش مداوم در حین تولید شاهد افزایش مهارت و بهره وری در صنایع استان باشیم.
گفتنی است در این دوره از مسابقات نسبت به دوره قبل تعداد شرکت کنندگان رشد 40درصدی داشتند و 240 نفر از 31 استان کشور در مرحله تئوری و آزمون کتبی شرکت کردند که 88 نفر از 8شرکت به مرحله نهایی راه یافتند. در مرحله عملی و بعد از دو روز رقابت فشرده و مهیج آقایان احمدعلی خادمی از شرکت ایران خودرو فارس، آرش چراغی از ایران خودرو کرمانشاه و حسن مظلوم از شرکت ایران خودرو خراسان به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب و هدایای خود را دریافت کردند.

جستجو
آرشیو تاریخی