در حافظه موقت ذخیره شد...
اعطای نخستین نشان رادیناس به مدیرعامل پتروشیمی شیراز
به گزارش رویداد امروز، پوروصال، عضو و مشاور عالی مرکز کارآفرینی دانشگاه هنر در آیین اعطای نشان رادیناس به مدیرعامل پتروشیمی شیراز گفت: رادیناس، نام نخستین چاه نفت ایران در دوره هخامنشیان بوده است.
پوروصال افزود: با توجه به سابقه تاریخی این چاه، تصمیم گرفته شد نشان «رادیناس» طراحی و در حوزه نفت و پتروشیمی به مدیران ارشد در این حوزه و همچنین به کسانی که دستاوردهای کلانی برای کشور به همراه داشتهاند، اعطا شود. لذا برای نخستین بار این نشان به مدیرعامل پتروشیمی شیراز اعطا شد.
باید در حوزه فرآوری محصولات نفتی به قدرت ارزآوری توجه کنیم
ضرغام صادقی، بازرس ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز قهرمانان بزرگ کشور کسانی هستند که به ایران خدمت میکنند، گفت: در کلام قرآن نیز این نگاه مورد تأکید قرار گرفته که انسانهای تقوا پیشه، متقی و پرهیزکار، خادم به مردم و نیکوکار در بالاترین مرتبه انسانی قرار دارند.
صادقی با تأکید بر اینکه باید در حوزه انرژی از خام فروشی به سمت صنایع تبدیلی حرکت کنیم، گفت: اگر امروز کشور در تحریم نفتی قرار دارد، اما در عرصه پتروشیمی و صنایع تبدیلی مرتبط با فرآوری محصولات نفتی در تحریم به سر نمیبرد.
وی همچنین نیاز ارزی کشور را ۷۵ میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: یک سوم این ارز مورد نیاز از طریق فرآوردههای نفتی و پتروشیمی قابل تأمین است.
صادقی خاطرنشان کرد: باید در حوزه فرآوری محصولات نفتی به قدرت ارزآوری توجه داشته باشیم تا بتوانیم تحول ایجاد کنیم. در کنار افزایش میزان تناژ محصولات، به تنوع آنها نیز توجه کنیم تا فصل جدیدی در مقوله ارزآوری ایجاد شود.
بازرس ویژه وزارت تعاون به ضرورت سرمایهگذاری در حوزه معادن اشاره کرد و گفت: در حال حاضر معادل ۱۶درصد معادن کشور به بهرهبرداری رسیده و این آمار نشانگر آن است که ۸۴ درصد معادن کشور بلااستفاده مانده است؛ این در حالیاست که از ۶۲ عنصر معدنی شناخته شده، کمتر از ۱۰ عنصر معدنی، در سبد معدنی کشور قرار دارد.
رشد علمی مجموعههای مختلف صنعتی از دستاوردهای انقلاب است
حجتالاسلام والمسلمین جواد ایزدی، هماهنگ کننده عقیدتی- سیاسی ارتش در استانهای فارس و کهگیلویه و بویر احمد، در این مراسم، با اشاره به ارزش علم در نگاه و کلام امیرمؤمنان در نهجالبلاغه مبنی بر «العلم سلطان»، دریافت نشان رادیناس توسط مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز را موجب خرسندی و افتخار دانست و گفت: پیشرفت حاصل شده در این شرکت موجب افتخار و بالندگی است.
ایزدی با تصریح بر اینکه طی چهار دهه پس از انقلاب اسلامی، شاهد اتفاقات زیادی در کشور بودیم، عنوان کرد: یکی از این اتفاقات مبارک، رشد علمی مجموعههای مختلف صنعتی بوده که اگر این چنین نبود باید دست نیاز به سوی دیگر کشورها دراز میکردیم.
وی افزود: امام(ره) شعار «ما میتوانیم» را باور داشت و این باور را بین مردم به ظهور و بروز رساند و با اعتقاد بر این شعار، امروز شاهد ایستادگی مردم هستیم.
ایزدی همچنین تأکید کرد: اگر تمام اقدامات ما با پیش زمینه پژوهشی و علمی و در جای درست خود انجام شود، شاهد پیشرفتهای روز افزون خواهیم بود، چرا که آنچه دشمن ما را رنج میدهد، شکوفایی از درون است. همانند مباحث هستهای که انواع توطئه را به کار بردند تا ما به این پیشرفت نرسیم اما مردم و مسئولان ما در مقابل این دست اندازیها ایستادگی کردند. بنابراین اگر امروز ایران اسلامی در منطقه حرف برای گفتن دارد، به دلیل مقاومت و تلاش مدیران و مردم در عرصههای مختلف است.
نشان رادیناس متعلق به همه تلاشگران عرصه پتروشیمی است
مهندس احمدرضا حیدرنیا، مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز، نشان اعطایی رادیناس را متعلق به همه تلاشگران عرصه پتروشیمی دانست و آن را به شهدای انقلاب و دفاع مقدس، شهدای هستهای، شهدای امنیت، شهدای مدافع حرم، شهدای فارس و پتروشیمی تقدیم کرد.
وی با بیان اینکه به ازای هر صندلی در فارس به اندازه شهدای کربلا خون دادهایم، تأکید کرد که مدیران باید با عملکرد مثبت خود از خون شهدا صیانت کنند.
باید نسل جوان را از اقدامات انجام شده آگاه کنیم
دکتر بهزاد مؤذنی، مسئول مشارکتهای اقتصادی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این مراسم با بیان اینکه در بحث جهاد تبیین، باید در زمینه اقدامات انجام شده، نسل جوان را آگاه کنیم، گفت: از ۵۶ بیمارستان ارتش جمهوری اسلامی، ۳۲ بیمارستان و ۱۵۴ درمانگاه پادگانی متعلق به نیروی زمینی ارتش است و با توجه به مسئولیت سابق بنده و تردد در ۲۴ استان کشور، اعلام میکنم که ظرفیتها و پتانسیلهایی که در فارس و شیراز قرار دارد، بینظیر است.
وی افزود: تحریمها سبب شد تا امروز به خودکفایی رسیده و روی پای خودمان بایستیم. برای ادامه مسیر باید راه شهدا را ادامه دهیم و لحظهای از آن غفلت نکنیم.
تصمیمسازی از مهمترین رویکردهای نظام مسائل مجلس شورای اسلامی
دکتر پروین، دبیرکل مجمع مشورتی نظام مسائل مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به چیستی و چرایی شکلگیری این مجمع در استانها، گفت: تصمیمسازی و تعیین اولویتها از مهمترین رویکردهای تعریف شده برای این نظام است.
وی ادامه داد: در این مجمع ضمن احصای مسائل استانها ذیل قوه مقننه، پیگیری تا زمان حصول نتیجه انجام خواهد شد.
پروین همچنین به وجود ۱۰ کمیسیون تخصصی در این مجمع اشاره کرد و گفت: پس از بررسی ظرفیتها، پتانسیلها، مشکلات و چالشها در کمیسیونهای تخصصی و ملی، مکاتباتی با مجلس و استان انجام میشود که تاکنون دستاوردهای خوبی بویژه برای استان فارس به دنبال داشته است.