مرور

رئیس‌جمهور در نشستی
با مسئولان معاونت امور زنان و خانواده:
جلوگیری از سیاست‌زدگی و نگاه تشریفاتی به زنان از مهمترین مأموریت‌های معاونت زنان است
رئیس جمهور، گسترش عدالت و جلوگیری از سیاست‌زدگی و نگاه تشریفاتی به بانوان را از مهمترین مأموریت‌های معاونت زنان و خانواده دانست و گفت: دینداری، حضور آگاهانه و تأثیرگذار، مسئولیت‌پذیری و نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف از مشخصه‌های بارزی است که انقلاب اسلامی از زن ایرانی به جهان معرفی کرده است.
به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، دیروز در نشستی با مسئول و مدیران معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، خانواده ایرانی- اسلامی را نماد قدرت فرهنگی کشور دانست و گفت: موضوع «زن و خانواده» در دولت مردمی نه یک مسأله، بلکه فرصتی است که می‌تواند در سامان دادن به بسیاری از مسائل و مشکلات جامعه مؤثر باشد.
رئیس‌جمهور توانمندسازی زنان و توسعه مشارکت اجتماعی آنها در سطوح مدیریتی و همچنین استیفای هرچه بیشتر حقوق زنان مبتنی بر زیست‌بوم ایرانی- اسلامی را سیاست زیربنایی و مورد تأکید دولت دانست و با ضروری دانستن پیگیری مستمر نظام مسائل زنان و به روز کردن این نظام مسائل از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، منظومه فکری و اندیشه‌ای رهبری معظم انقلاب اسلامی را بهترین مبنا برای سیاستگذاری‌ها و اقدامات معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پیگیری مسائل این حوزه دانست.
آیت‌الله رئیسی با موظف دانستن همه دستگاه‌های اجرایی به ارائه کمک‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین‌المللی به امور زنان و خانواده، تصریح کرد: نگاه جمهوری اسلامی به زن نه نگاه ابزاری غرب به زنان است و نه دیدگاهی که برای زنان نقش و جایگاه اجتماعی قائل نیست، بلکه نگاه سومی است که بر اساس آن زن هم می‌تواند همدوش مرد، جامعه‌ساز باشد و هم در خانواده نقش اساسی ایفا کند.
آیت‌الله رئیسی کاهش نرخ بیکاری زنان، افزایش ۱۰۰ درصدی رشد ورزش بانوان و مدال‌آوری آنها در دولت مردمی، تصویب لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار و تخصیص یک درصد اعتبار دستگاه‌ها به حوزه بانوان و همچنین توجه به توانمندسازی و ارتقای سلامت و کیفیت‌بخشی به زندگی زنان سرپرست خانوار را از جمله اقدامات دولت در حوزه زنان برشمرد.
رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت پرهیز از موازی‌کاری در همه بخش‌ها از جمله معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: مأموریت اصلی معاونت امور زنان و خانواده این است که بدون ورود به عرصه اجرا، با تشکیل اتاق‌های فکر در حوزه مسائل مختلف، به شکل جدی تأمین نیازمندی‌ها و مطالبات زنان و خانواده به خصوص زنان سرپرست خانواده را در دستگاه‌های مربوط بررسی و اجرایی شدن آنها را پیگیری نمایند.
آیت‌الله رئیسی با تأکید بر تلاش جدی برای رسیدگی به مسائل حوزه زنان و خانواده، به هجوم سنگین فرهنگی دشمن برای تضعیف نهاد خانواده اشاره کرد و گفت: مقابله با این هجوم نیازمند برنامه‌ریزی هوشمندانه است و باید تلاش شود علاوه بر بهره‌گیری شایسته از این ظرفیت، گره‌های ذهنی که در بخش‌هایی برای زنان و دختران ایجاد شده نیز برطرف شود.

رئیس سازمان غذا و دارو:
۳۳ قلم دارو
به سبد دارویی کشور اضافه شد
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ۳۳ داروی جدید به سبد دارویی کشور اضافه شد، گفت: از لحاظ تولید دارو در شرایط مطلوبی هستیم. سال گذشته کمبود شدید داروهای بیهوشی داشتیم درحالی‌که اکنون در کشور تولید می‌شود. داروهای جدید با تکنولوژی و اثر جدید وارد فهرست دارویی کشور شده و به محض آغاز تولید آنها سازمان غذا و دارو دراین‌باره اطلاع‌رسانی خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، سیدحیدر محمدی در نشست خبری که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: بیش از 3 هزار داروی ژنریک در کشور داریم. در زمینه ذخایر استراتژیک سعی می‌کنیم داروهای اساسی را ذخیره کنیم تا درمواقع ضروری و نیاز در اختیار مردم و داروخانه‌ها قرار دهیم. ۸۰۰ قلم دارو نیز ذخیره کرده‌ایم تا در صورت نیاز به بیماران عرضه کنیم.
وی اظهارداشت: تا پایان سال‌جاری بیش از ۹۰۰ هزار داروی بیماران سی اف وارد کشور می‌شود.

به پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو
اجازه فعالیت نمی‌دهیم
محمدی درباره فعالیت پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو، گفت: بشدت با اجرای این نوع روش مخالف هستیم و اجازه فعالیت به این پلتفرم‌ها را نمی‌دهیم. هر کسی از آن دفاع کند منافی سلامت مردم است. درعین حال ارسال دارو به درب منزل بیماران را قبول داریم و مخالفتی با اجرای آن نداریم.
وی تصریح کرد: البته این طرح برای بیماران ام اس و خانواده‌های شهدا و جانبازان بالای ۵۰ درصد درحال اجراست. با داروخانه‌ها که هسته اصلی اجرای آن هستند، مشورت کردیم و بزودی از طریق نسخه‌نویسی الکترونیک دستورالعمل آن ابلاغ می‌شود. در این طرح نسخه کاغذی در دستور کار نیست و باید از طریق نسخه‌نویسی الکترونیک انجام شود.
محمدی با اشاره به موفقیت ایران در تولید واکسن کرونا، گفت: واکسن‌های روتاویروس، پنوموکوک و تب زرد بزودی در کشور تولید می‌شوند.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و سیصد و نود و دو
 - شماره هشت هزار و سیصد و نود و دو - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲