صفحات
شماره هشت هزار و سیصد و بیست و شش - ۲۱ آبان ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و سیصد و بیست و شش - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - صفحه ۹

اخبار

یک ضامن برای وام 150‌میلیون تومانی مشاغل خانگی
بر اساس اعلام دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی برای دریافت وام ۱۵۰ میلیون تومانی توسط مشاغل مستقل خانگی یک ضامن کفایت می‌کند. آزیتا همتیان رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به توزیع تسهیلات مشاغل خانگی از سوی ۸ بانک عامل از پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به بیش از ۱۲ هزار نفر خبر داد.
وی گفت: بانک مرکزی امسال اعتبار خوبی برای توسعه مشاغل خانگی اختصاص داده و مبلغ ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار وزارت کار قرار داده است که از سوی بانک‌های عامل در این طرح به صاحبان کسب و کارهای خانگی با کارمزد ۴ درصد پرداخت می‌شود.
به گفته رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۱ شورای پول و اعتبار مبلغ سه هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه و ایجاد مشاغل خانگی تصویب کرد که ۹۰ درصد این منابع جذب شد و در سال‌جاری این مبلغ به چهار هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
همتیان همچنین به میزان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برای مشاغل مستقل تا ۱۵۰ میلیون تومان و مشاغل پشتیبان در ازای به کارگیری ۴۰ نفر تا سقف ۴ میلیارد تومان وام پرداخت می‌شود که برای دریافت تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی توسط مشاغل مستقل خانگی یک ضامن کفایت می‌کند.

رکورد‌زنی تولید خودروسازان خصوصی
بخش خصوصی در هفت ماه امسال ۱۷۶ هزار و ۱۳۱ انواع خودرو در کشور تولید کرد که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۸۴ درصدی را نشان می‌دهد. بر پایه آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت، سال گذشته خودروسازان بخش خصوصی کشور ۹۵ هزار و ۹۸۲ دستگاه انواع خودروی سواری، ون، وانت، کامیون، کامیونت، کشنده و همچنین مینی‌بوس، میدل‌باس و اتوبوس تولید کردند. از ابتدای امسال تا پایان مهرماه، ۱۴۱ هزار و ۵۵۰ خودرو سواری توسط خودروسازان خصوصی تولید شد که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۴ درصد رشد داشت.
البته در مدت مذکور ۱۹ هزار و ۲۱۰ دستگاه وانت تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۴۸ درصدی را به همراه داشت.
اگر چه در هفت ماه امسال ۲۲۶ دستگاه ون، ۵۳۸ دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس و ۲۵۴ دستگاه واحد اتوبوس تولید شد، اما در این روند تولید کامیون، کامیونت و کشنده نیز در مدت یاد شده با رشد ۶۷ درصدی در هم‌سنجی با پارسال به ۱۴ هزار و ۳۵۳ دستگاه رسید. این دسته از خودروسازان در مهر‌ماه در مجموع ۳۷ هزار و ۴۶۵ دستگاه خودرو تولید کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵ هزار و ۳۶۶ خودرو بوده، رشد ۱۴۴ درصدی را به ثبت رسانده است. بر اساس این گزارش، در هفت ماه سهم بخش خصوصی امسال ۲۳ درصد از کل تولید خودرو در کشور بوده که این آمار در سال ۱۳۹۸ فقط پنج درصد بوده است.

 

جستجو
آرشیو تاریخی