نخستین اجلاس جهادگران اقتصادی  برگزار شد

بازنگری در قوانین و تأمین امنیت لازمه حمایت از سرمایه گذاران اقتصادی

گروه حوادث: نخستین اجلاس جهادگران اقتصادی با هدف حفظ امنیت و حمایت از سرمایه‌گذاران سالم اقتصادی با حضور رئیس قوه قضائیه، پلیس و سرمایه‌گذاران و کارآفرینان کشور برگزار شد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، صبح پنجشنبه نخستین اجلاس جهادگران اقتصادی با عنوان همگامان پلیس امنیت اقتصادی (همپا) در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد. در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه گفت: سه مقوله مهم و کلیدی امنیت، فرهنگ و اقتصاد بر هم تأثیر و تأثر دارند و چنانچه هر کدام از این بخش‌ها متحمل آسیب شوند، سایر ساحت‌های زندگی اجتماعی نیز به نحوی از انحا متضرر می‌شوند. در زمینه هماهنگی و هم‌افزایی میان بخش‌ها و مجموعه‌هایی که متولی اقتصاد و سرمایه‌گذاری و جهش تولید در کشور هستند، نیازمند بازنگری در قوانین و مقررات و ساختارها هستیم و این بازنگری با عنایت به سه مؤلفه «تحریم‌های ظالمانه»، «استعداد انسانی غنی در کشور» و «پیشرفت‌های فناورانه در حوزه دانش‌بنیان‌ها» بیش‌از‌پیش احساس می‌شود.
محسنی‌اژه‌ای با تشریح اهمیت و ارزشمندی مقوله جهش تولید و خودکفایی در اقتصاد کشور گفت: دولت نمی‌تواند بدون بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی مقوله جهش تولید را به صورت مطلوب پیش ببرد.
رئیس دستگاه قضا با تبیین مقوله فرهنگ‌سازی در حمایت از فعالان و سرمایه‌گذاران سالم اقتصادی گفت: باید به ‌گونه‌ای در جامعه فرهنگ‌سازی کنیم که هیچ متولی و مسئولی در کشور ترس و واهمه‌ای نسبت به حمایت از یک فرد سرمایه‌گذار و تولیدگر دلسوز و باانگیزه نداشته باشد؛ البته بحث فرد متخلف و متقلب جداست.
محسنی‌اژه‌ای تأکید کرد: فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه تولید و اقتصاد باید بدانند چنانچه مشکل و مسأله‌ای در حوزه کاری آنها پدید آمد، طرف حساب آنها کدام دستگاه متولی است. این آگاهی و اطلاعِ فعالان تولیدی و اقتصادی نسبت به مرجع قانونی طرف حساب آنها، بسیار در امر هماهنگی برای حل‌وفصل مسائل و رفع مشکلات مؤثر و کارآمد است.
پلیس امنیت اقتصادی و سایر دستگاه‌های مربوطه، از همکاری فعالان اقتصادی و ‌تولیدی در برخورد با مفسدان و قاچاقچیان و عناصر سوءاستفاده‌گر بهره بگیرند. در قوه قضائیه حامی فعالان سالم اقتصادی و تولیدی و سرمایه‌گذاران، همچنین مدافعان امنیت مردم در همه زمینه‌ها بالاخص امنیت اقتصادی هستیم.
در این نشست سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور نیز از راه‌اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی در آینده نزدیک خبر داد.
وی همچنین گفت: امنیت و اقتصاد مستلزم هم هستند چراکه کشوری می‌تواند در حوزه امنیت حرفی برای گفتن داشته باشد که در حوزه اقتصاد حرفی برای گفتن دارد. اگر کشوری در حوزه اقتصاد حرفی برای گفتن داشته باشد ولی سرمایه‌گذاران در آن کشور احساس امنیت نکنند، هم سرمایه اقتصادی و هم امنیت از بین می‌رود. همه تلاش ما معطوف به حمایت از سرمایه‌گذاران است و اگر بتوانیم همین مانع کالای قاچاق را با مسیرهای مختلف از مقابل سرمایه‌گذاری که دارد کار تولیدی می‌کند برداریم، یعنی بالاترین حمایت را انجام داده‌ایم.
وی در ادامه از راه‌اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این ستاد خبری با شماره ۰۹۶۳۰۰ به‌ صورت رایگان در اختیار هموطنان خواهد بود تا بتوانیم از سراسر کشور اخبار را دریافت و بررسی کنیم.
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز در اولین اجلاس جهادگران اقتصادی ایران اظهار داشت: پلیس اصلی‌ترین رکن برقراری نظم و امنیت در کشور است و در این راستا باید فضایی را ایجاد کند تا تمام سازکارهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... به خوبی اجرا شوند.
وی به عملکرد پلیس امنیت اقتصادی اشاره کرد و گفت: اساسی‌ترین هدف این پلیس استقرار نظم، امنیت، آرامش و اطمینان خاطر برای کسب‌وکار است. ایجاد یک امنیت باثبات و پایدار در فضای کسب‌وکار از نقطه صفر مرزی تا عمق شهرها و محلات از جمله اولویت این پلیس تخصصی است. اگرچه اولویت دشمن در جنگ ترکیبی، جنگ اقتصادی با ایران است، اما مأموران پلیس امنیت اقتصادی تمام‌قد در برابر دشمن ایستاده‌اند تا تولید داخل رونق بگیرد.

 

جستجو
آرشیو تاریخی