صفحات
شماره هشت هزار و سیصد و پنج - ۲۶ مهر ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و سیصد و پنج - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - صفحه ۳

دیگه‌چه‌خبر؟

رادیو فردا علیه انسانیت
 خبر اول اینکه،درحالی که بمباران بی‌وقفه غزه توسط ارتش صهیونیستی کماکان ادامه دارد و قریب به 3 هزار نفر از غیرنظامیان فلسطینی - اعم از زنان و کودکان - شهید و حدود 11هزار نفر مجروح شده‌اند، رسانه‌های غربی و رسانه‌های فارسی زبان معاند، همچنان با نادیده گرفتن این جنایات، به تطهیر و توجیه خشونت عصبی صهیونیست‌ها و محکوم کردن مقاومت حماس می‌پردازند. اخیراً رادیو فردا وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی (CIA) و کنگره امریکا در گزارشی بدون اشاره به کشتار جنون‌آمیز زنان و کودکان فلسطینی و بدون اشاره به هویت نظامی شهرک نشینان صهیونیست، برای گروگان‌هایی که حماس اعلام کرد در زمان مقتضی آزاد خواهند شد، اشک تمساح ریخت.
این رسانه در حالی با انتشار این مطلب، اسارت شهرک‌نشین‌ها را «جنایت علیه بشریت» خواند که تاکنون هیچیک از جنایت‌های رژیم صهیونیستی از جمله در قطع آب، غذا، دارو، برق و بمباران مناطق مسکونی را محکوم نکرده است.
استفاده از چاشنی مظلوم نمایی برای یک رژیم جنایت پیشه حکایت از عمق رذالت رسانه‌های فارسی زبان معاند دارد که علاوه بر مزدوری برای دولت‌های متخاصم و وطن فروشی، چوب حراج به انسانیت زده‌اند.
حال آنکه روز گذشته خبر رسید BBC، شش خبرنگار خود را به جرم حمایت از فلسطین به حالت تعلیق درآورده است!

 چه کسانی پازل ضدانقلاب را پر می‌کنند؟
 دست آخر اینکه،  مسیح مهاجری، مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، در یادداشتی در واکنش به قتل داریوش مهرجویی و همسرش، همسو با جریان‌های ضد انقلاب سعی کرد انگاره سیاسی بودن قتل مهرجویی را از طریق شبیه‌سازی این حادثه با قتل داریوش فروهر و پروانه اسکندری بازنمایی کند و مدعی شد:«اگر بررسی‌ها به واقعیت تلخی از قبیل ارتکاب این جرم توسط باندهای توطئه‌گر داخلی منتهی شد، مبادا ملاحظه‌ای صورت بگیرد و با توسل به توجیهات غیرشرعی و غیرقانونی از اعلام اسامی و برخورد با افراد آن باندها خودداری شود.»
جالب اینکه مهاجری در حالی در چند موضع اذعان می‌کند که هنوز بررسی حادثه و علل آن در مراحل تحقیقات اولیه قرار دارد و انگیزه عامل یا عاملان قتل مشخص نشده و تا مشخص شدن تمام ابعاد ماجرا باید از قضاوت قطعی درباره این جنایت صبر کرد که کل نوشته او متضمن قضاوت‌های قطعی و مطلق درباره ابعاد ماجراست؛ قضاوت‌هایی که بعضاً فنی و تخصصی هم هستند!
علاوه بر شبیه‌سازی مبتنی بر توهم توطئه و تلقین انگاره‌های کاذب، باید به روند ضد امنیتی کشاندن پای اتباع بیگانه به ماجرای قتل هم اشاره کرد که از همان روز نخست توسط عوامل انتظامی و وکیل مرحوم مهرجویی تکذیب شد.
مهاجری پیش‌تر نیز با طرح گزاره‌هایی موهوم و غیرقابل سنجش مدعی شده بود:«ترامپ بیچاره خودش بنا نبود از برجام خارج شود و گروه فشار داخل ایران او را وادار به خروج کرد! و همین گروه فشار با درز اطلاعات رابرت مالی، برکناری او را رقم زد و اجازه نداد مذاکرات به سرانجام برسد!»
شایان ذکر است مدعیات مهاجری مورد استقبال رسانه‌های ضد ایرانی قرار گرفت و رسانه‌هایی مانند شبکه تروریستی ایران اینترنشنال، دویچه وله آلمان، آموزشکده توانا، سحام نیوز، ایران بریفینگ و... آن را بازنشر کردند. پیش از این نیز «ایران» در گزارشی با عنوان «پاسکاری با رسانه‌های ضد انقلاب» به موازی‌کاری روزنامه تحت مدیریت مسیح مهاجری با رسانه‌های ضد ایرانی پرداخته بود. دلیل اصرار مهاجری بر رویکردی شکست‌خورده در طول 4 دهه مشخص نیست؛ آنچه معلوم است کارنامه‌ای است که باعث شده منتقدان او محصول عملکردش را «گروگان گرفتن میراث شهید بهشتی» بخوانند و از او بخواهند به جای تجویز استعفا به رئیس‌جمهور، بیش از این با حیثیت این میراث بازی نکند.

جستجو
آرشیو تاریخی