در حافظه موقت ذخیره شد...
مظلوم نمایی نخ نما؛ از اپوزیسیون تا اسرائیل!
یک خبرنگار زن این شبکه صهیونیستی به نام نیکول زِدِک اعلام کرد یکی از سربازان ارتش اسرائیل «به او گفته» «اعضای حماس چند کودک را سر بریدهاند». «زدک» این خبر را که تاکنون بیش از 30 میلیون بازدید داشته بدون درج حتی یک سند، تصویر و مدرک قابل اثبات منتشر کرد. جنبش حماس اما در مقابل این مظلوم نمایی و دروغ پردازی صهیونیستها هشدار داد و اعلام کرد: «مقاومت فلسطین کودکان را هدف قرار نمیدهد و رسانههای غربی با دقت خبرها را بررسی کنند و از روایت سرشار از دروغ صهیونیستها به طور کورکورانه جانبداری نکنند و بر جنایات آنها سرپوش نگذارند»؛ واکنشی که به صورت کامل در رسانههای اپوزیسیون جمهوری اسلامی بایکوت شد.
جالبتر آنکه، رسانههای فارسیزبان ضدانقلاب حتی مواضع ضداسرائیلی مقامات رسمی غرب همچون جوزف بورل در محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی علیه غزه را نیز بازنشر نمیدهند.
دروغ رسانی، مبنای خبررسانی صهیونیستها
شبکه تروریستی اینترنشنال و صفحه «اسرائیل به فارسی» جزو اولین رسانههای فارسی زبان وابسته به اسرائیل بودند که این خبر را منتشر کردند. نکته نخست درباره این رویداد این است که همزمان با اعلام این خبر جعلی، بنیامین نتانیاهو نخستوزیر دولت صهیونیستی در ویدیویی اعلام کرد: «جنایات حماس مشابه داعش بود» و بعد از این حمله لفظی بود که موج عملیات روانی علیه حماس و مظلوم نمایی برای اشغالگران تشدید شد. نکته دوم اینکه بعد از واکنش انتقادی کاربران به توئیت نیکول زدک، او مجبور شد اعتراف کند که خودش هیچ جنازهای ندیده و صرفاً از سربازان اسرائیلی چنین قولی را شنیده است! بعد از این اعتراف، پایگاه خبری آناتولی ترکیه هم به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حتی ارتش اسرائیل هم اطلاعاتی از سربریدن کودکان توسط حماس دریافت نکرده است. پیش از این اکانت «اسرائیل به فارسی» وابسته به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به صراحت از لزوم کشتار کودکان فلسطینی حمایت کرده بود. شبکه ایران اینترنشنال در طول چند سال گذشته یکی از عوامل تروریسم رسانهای بوده و به لحاظ کمی و کیفی بیشترین دروغ پردازی، ترویج خشونت و استفاده از اطلاعات گمراه کننده و جعلی را سرلوحه کار قرار داده که این روند در طول یک سال گذشته به اوج خود رسید و در آبان سال گذشته توسط دستگاه امنیتی کشور به فهرست شبکههای تروریستی اضافه شد و عوامل آن تحت تعقیب نهادهای اطلاعاتی کشور قرار دارند.
اسرائیل «شهروند غیرنظامی» ندارد
شکست هیمنه اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی در عملیات طوفانالاقصی به قدری سنگین و ناگهانی بود که تا مدتی فقط طول کشید رسانهها و اکانتهای ضدایرانی بتوانند برای بازنمایی آن سناریوی رسانهای تدوین کنند. یکی از محورهای جنگ روانی رسانههای معاند، مظلوم نمایی برای توجیه و مشروعیت بخشی به جنایات رژیم اشغالگر قدس بود.
یکی از کلیدواژههای مورد استفاده رسانههای معاند برای مظلوم نمایی، تعبیر«شهروندان غیرنظامی» و استفاده از نشانههای عاطفی است؛ این تصویرسازی درحالی صورت میگیرد که اولاً درباره جنایات هشتاد ساله اسرائیلیها علیه زنان و کودکان بیدفاع فلسطینی و بمباران توأم با قطع شریانهای حیاتی مناطق اشغالی سخنی نمیگویند و ثانیاً ماهیت نظامی شهرک نشینان و اینکه اساساً در اسرائیل چیزی به نام «شهروند غیرنظامی» وجود ندارد را مکتوم میگذارند.
براساس قوانین نژادپرستانه و تبعیضآمیز رژیم صهیونیستی، تمام ساکنان مناطق اشغالی یا عضو رسمی ارتش هستند یا جزو نیروهای ذخیره ارتش محسوب میشوند و در صورت صلاحدید و اعلام دولت موظف به ارائه خدمات نظامی هستند. به عنوان نمونه، یک زوج صهیونیست که از حادثه جشنواره موسیقی جان سالم به در بردند، بلافاصله پس از فرار به عنوان نیروی ذخیره وارد تیپ مهندسی-رزمی ارتش اسرائیل شدند. پیشتر «ایران» در گزارشی به تفصیل عملکرد رسانههای فارسی زبان معاند در مشروعیت بخشی به جنایات صهیونیستها و مظلوم نمایی برای ایشان بعد از ضربه طوفانالاقصی را بررسی کرده بود.