صفحات
شماره هشت هزار و دویست و چهل و نه - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و دویست و چهل و نه - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - صفحه ۱۰

اخبار

ثبات قوانین؛ حداقل انتظار فعالان بازار سرمایه از مجلس

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای بازار سرمایه در مجلس شورای اسلامی گفت: حداقل کاری که ما در مجلس شورای اسلامی به منظور اطمینان خاطر فعالان بازار سرمایه می‌توانیم انجام دهیم، این است که در تصویب قوانین (چه بودجه سنواتی و چه برنامه‌های توسعه‌ای)، تصمیماتی اتخاذ شود که به ثبات اقتصاد کلان کمک کند و چشم انداز سنوات آتی برای فعالان اقتصادی و همینطور فعالان بازار سرمایه چشم انداز روشنی باشد. ضمن اینکه تصمیمات به گونه‌ای نباشد که به بازار سرمایه لطمه بزند. این حداقل انتظاری است که مردم از مجلس شورای اسلامی و دولت دارند. محمد خدابخشی افزود: با توجه به حجم وسیع نقدینگی در بازار سرمایه، توقع ما از سازمان بورس و اوراق بهادار هم این است که به تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای در کشور کمک کند؛ یکی از مشکلات اساسی ما تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای است و انتظار می‌رود در بازار سرمایه سازکاری طراحی شود که بتواند به تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای اولویت‌دار در کشور کمک کند.

 

انتقال ۲۸۰ میلیون متر مکعب آب از دریای عمان
به شرق کشور
ایمیدرو اعلام کرد: هدف از اجرای پروژه انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرق، شیرین‌سازی و انتقال آب در مجموع به میزان سالانه ۸۰۰ میلیون متر مکعب است که در فاز نخست این پروژه، شیرین‌سازی حدود ۲۸۰ میلیون مترمکعب در سال هدفگذاری شده است.
این پروژه با راهبری ایمیدرو و شرکت‌های بزرگ معدن و صنایع معدنی عملیاتی می‌شود.
پروژه انتقال آب دریای عمان به استان‌های خراسان جنوبی و رضوی و سیستان و بلوچستان اختصاص دارد و طول مسیر آن یک هزار و ۳۴۲ کیلومتر خط اصلی است.
شرکت‌های گل‌گهر، فولاد مبارکه، ملی صنایع مس ایران، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، گهر زمین، فولاد خراسان و اپال پارسیان از سهامداران آن هستند که سرمایه‌گذاری در پروژه سه میلیارد و ۵۵۰ میلیون دلار است.
در پروژه انتقال آب دریای عمان به اصفهان، هدف شیرین‌سازی و انتقال آب در مجموع به میزان ۶۰۰ میلیون متر مکعب در سال است که فاز نخست آن به شیرین‌سازی حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب در سال به استان اصفهان اختصاص دارد. طول مسیر این طرح یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر است.
شرکت‌های شرکت فولاد مبارکه، شرکت ذوب‌آهن، اتاق بازرگانی اصفهان، پالایشگاه نفت اصفهان، سازمان همیاری شهرداری‌های استان اصفهان، شهرداری اصفهان و شرکت فلز تدارک فولاد مبارکه در آن سهامدار هستند. میزان سرمایه‌گذاری در این پروژه ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است.

 

 

جستجو
آرشیو تاریخی