اخبار
رونق فروش اقساطی لوازم خانگی
رئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت: با توجه به اثرپذیری قیمت لوازم خانگی از مواد اولیه و کاهش تقاضا، فروش اقساطی لوازم خانگی رونق گرفته است. اکبر پازوکی گفت: در واقع بانکها پول را باید در تولید هزینه کنند، چراکه این امر خود به خود منجر به رونق چرخه تولید و فروش میشود. او گفت: متأسفانه امروز پول در تولید هزینه نمیشود و کالا بهصورت اقساط یا چکی به فروش میرسد. رئیس اتحادیه لوازم خانگی کاهش تقاضا را عامل رونق فروش اقساطی اعلام کرد و افزود: طی ماههای گذشته قیمت مواد اولیه رشد چشمگیری داشت و بهدنبال آن لوازم خانگی گران شد که در نتیجه با کاهش قدرت خرید مردم، فروشگاهداران مجبور به عرضه اقساطی هستند. پازوکی گفت: در گذشته وضعیت بازار لوازم خانگی آنقدر آرام بود که کسبه اجناس مورد نیاز را شرایطی یا اقساطی به مردم میفروختند. عدهای هم بودند که کالای خود را بلندمدت اقساطی میخریدند اما در دو سال اخیر افزایش قیمت ارز و تأثیر آن باعث فروش اقساطی شده است.
کمبودی در عرضه میوه و صیفی نداریم
رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: با توجه به گرمای هوا و اوج تولید، کمبودی در عرضه بار میوه و صیفی نداریم. اسدالله کارگر گفت: با توجه به فراوانی تولید و تنوع میوه تا نیمه اول پاییز مشکلی در عرضه نداریم. وی قیمت هرکیلو آلبالو را ۲۵ تا ۴۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هرکیلو آلو قطره طلا ۱۵ تا ۴۰ هزارتومان، آلو سانترا ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، انگور رطبی ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، انگور عسگری ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، انگور یاقوتی ۱۵ تا ۳۰ هزارتومان، توت فرنگی ۴۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، زردآلو ۲۰ تا ۵۰ هزارتومان، سیب گلاب ۲۰ تا ۴۵ هزارتومان، شلیل شبرنگ ۱۵ تا ۴۰ هزارتومان، شلیل شمس ۱۵ تا ۴۵هزارتومان، گیلاس تکدانه ۴۵ تا ۱۰۰ هزارتومان، گیلاس صورتی ۱۵ تا ۴۵هزارتومان، گیلاس مشکی ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان، هلو ۱۰ تا ۳۵ هزارتومان، خیار بوتهای ۱۵ تا ۳۰ هزارتومان، خیار گلخانه ۱۲ تا ۲۵ هزارتومان و خیار اصفهان ۶ تا ۱۵ هزارتومان است. کارگر قیمت هر کیلو خربزه را ۶ تا ۲۱ هزارتومان، طالبی و جانا ۷ تا ۲۲ هزارتومان، ملون ۵ تا ۱۳ هزارتومان و هندوانه ۴ تا ۱۰ هزارتومان در میدان مرکزی اعلام کرد و گفت: با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود در خرده فروشیها باید عرضه شود. رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: با توجه به گرمای هوا و اوج فراوانی پیشبینی میشود که قیمت میوه در بازار نوسانی نداشته باشد.
پیشرفت تکمیل کریدور ترانزیتی شمال-جنوب از دو مسیر
کریدور شمال-جنوب با تکمیل پل آستراچای در شمال و احداث کریدورهای جدید در مناطق جنوبی، وارد فاز جدیدی از مدار ترانزیتی میشود. بر اساس این گزارش، با افتتاح راه اصلی پاتاوه- دهدشت به طول ۱۳۶ کیلومتر در استان کهگیلویه و بویراحمد، بخشی دیگر از کریدور جادهای شمال- جنوب در جنوب کشور تکمیل شد. این جاده قسمتی از یک کریدور اصلی است که استان اصفهان را به جنوب کشور وصل میکند. بخشی از این محور به صورت کریدور جدید از منطقه صعب العبور و کوهستانی زاگرس میانی عبور میکند و موجب کوتاه شدن ۶۵ کیلومتر حد فاصل پاتاوه تا بهبهان نسبت به مسیر موجود خواهد شد. این مسیر دسترسی بنادر جنوبی را به مرکز کشور کوتاه میکند. این پروژه یکی از مهمترین محورهای منطقه و استان در کریدور بزرگراهی شمال-جنوب است که اتصال مرکز کشور به استان خوزستان و بنادر جنوبی را فراهم میکند. در ۳ دهه اخیر هر قسمتی از این پروژه ۱۳۶ کیلومتری که آسفالت شده است مورد بهرهبرداری محلی قرار گرفته اما علت عدم افتتاح رسمی آن تکمیل نشدن قطعه سوم که گلوگاه اصلی است، بود. در این قطعه تونلی به طول ۹۳۵ متر ساخته شده است که با حضور رئیسجمهور افتتاح شد و رسماً کل محور زیر عبور میرود. این مسیر اکنون با سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور، به استان کهگیلویه و بویراحمد رسماً به بهرهبرداری رسید.