راز آدم‌ربایی‌های سریالی در حساب بانکی دانشجوی دکترا

دکتر جوان و دوستانش اتهام آدم‌ربایی و اخاذی را در حالی انکار کردند که ارقام میلیاردی به حساب آنها واریز شده بود.
به گزارش «ایران»، 12 فروردین امسال صاحب یک کارگاه ساختمانی در غرب تهران مفقود شدن ناگهانی کارگر 19 ساله خود را به مأموران اعلام کرد و گفت: «کارگرم به نام ناصر که یک جوان افغان است روز گذشته از کارگاه بیرون رفت و به طرز مرموزی ناپدید شد این درحالی است که سابقه نداشت او بدون اطلاع جایی برود و شب هم برنگردد.»
بررسی‌ها برای پیدا کردن ردی از ناصر آغاز و مشخص شد افراد ناشناسی با خانواده ناصر در افغانستان تماس گرفته و اعلام کرده‌اند اگر مبلغ 30 میلیون تومان به حساب آنها واریز نشود، جان ناصر به خطر می‌افتد که خانواده ناصر هم چنین پولی را واریز کرده‌اند.
ردیابی شماره حساب‌ها منجر به دستگیری 3 نفر از دارندگان شماره حساب‌ها شد که صبح روز گذشته در اولین جلسه بازجویی به سؤالات غلامحسین صادق‌زاده بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران پاسخ دادند که یکی از متهمان افغان دانشجوی رشته حقوق به نام سلمان است. این متهم در بازجویی گفت: «اتهام آدم ربایی را قبول ندارم. من اصلاً خبر ندارم این مبالغ به چه دلیل به حساب من واریز شده است. هفته گذشته موضوع واریزی‌های مشکوک را به پلیس هم اعلام کردم. مقداری از این پول هم هزینه تحصیل من بود که از طرف خانواده‌ام به حسابم واریز شده بود.» سلمان در ادامه گفت: «در افغانستان لیسانس حقوق گرفتم و برای ادامه تحصیل به ایران آمدم. بعد از طی روال قانونی تحصیلاتم را ادامه دادم و در حال حاضر دانشجوی دکترای حقوق هستم.»
دو متهم دیگر نیز اعلام کردند که کارگر سنگ بری و از دوستان سلمان هستند اما از علت واریز مبالغ به حساب خود خبر ندارند. این در حالی است که هنوز ردی از ناصر و حکیم مفقود شده پیدا نشده است.
رسیدگی به این پرونده تا روشن شدن راز ماجرا در دستور کار بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران قرار دارد.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و صد و هفتاد و سه
 - شماره هشت هزار و صد و هفتاد و سه - ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲