رشد ۱۰ برابری سرمایه‌گذاری در فولاد مبارکه محقق شد

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: سال گذشته رشد ۱۰ برابری در حوزه سرمایه‌گذاری نسبت به سال ۱۳۹۹ در فولاد مبارکه محقق شد.
به گزارش ایرنا، محمد یاسر طیب نیا روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۵.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف زیرساختی و زنجیره‌ای در فولاد مبارکه تعریف شده است.
وی با اشاره به سرمایه‌گذاری جدید در حوزه‌های مختلف افزود: ۸۱ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای سال‌جاری در فولاد مبارکه و در افق ۱۴۰۴ نیز ۲۱۶ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری هدفگذاری شده است.
به گفته وی، ۲۰ درصد رشد و توسعه فولاد مبارکه در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ در راستای سرمایه گذاری‌ها و کسب و کارهای جدید و نوآورانه انجام خواهد شد.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این مجموعه صنعتی در بین ۱۰۰ شرکت برتر کشور در جایگاه نخست از نظر سودآوری و در زمینه ایجاد ارزش افزوده هم در رتبه اول قرار دارد.
وی ادامه داد: سود فولاد مبارکه چندان زیاد نیست و بیشتر سود این شرکت به‌دلیل ارزش افزوده ایجاد شده است و افرادی که اعلام می‌کنند سود فولاد مبارکه بالاست گرای انحرافی می‌دهند.
 
بزرگترین تولید کننده آهن اسفنجی در جهان
طیب نیا افزود: فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده ورق‌های فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا با سهم ۳۴ درصدی از تولید فولاد در کشور و سهم حدود ۲۰ درصدی در منطقه منا محسوب می‌شود و این شرکت با تولید ۱۱.۴ میلیون تن آهن اسفنجی به‌عنوان بزرگترین تولید کننده این نوع آهن در جهان است.
به گفته وی، ارزش فعلی بازار فولاد مبارکه بیش از ۵۱۰ هزار میلیارد تومان با سهم ۱.۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی کشور و حدود ۶.۵ درصد در تولید ناخالص داخلی بخش صنعت کشور است.
وی اظهار داشت: امروز زنجیره تأمین گسترده فولاد مبارکه شامل بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار شرکت است و این مجموعه صنعتی دارای یک شبکه گسترده‌ای از مشتریان است که بیش از یک هزار کارخانه و تولیدکننده مشتریان بزرگ این مجموعه را تشکیل می‌دهند.
وی با اشاره به اینکه هدفگذاری فولاد مبارکه قرار گرفتن در جمع ۲۰ شرکت برتر فولادی جهان است، اضافه کرد: امروز فولاد مبارکه تنها تولید کننده فولاد نیست، بلکه رسالت خود را بالاتر از تولید یک محصول قرار داده و این رسالت را خلق آینده‌ای بهتر برای کشورمان تعریف کرده و امروز در توسعه زیرساختی و زیربنایی کشور ورود پیدا کرده و چشم‌انداز و هدفگذاری این شرکت تبدیل شدن به الگوی ملی بنگاهداری و شرکتی است.
مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اینکه در زمان حاضر کشور ایران در رتبه دهم تولید فولاد جهان قرار دارد، گفت: ظرفیت تولید فولاد در کشور حدود ۴۶ میلیون تن است و بیش از ۶۰ میلیون تن ظرفیت در دست احداث قرار دارد.
وی با بیان اینکه صنعت فولاد در کشور ما از حدود ۶۵ درصد ظرفیت خود استفاده می‌کند، افزود: از مجموع ۳۰ میلیون تن تولید فولاد خام در کشور، ۱۰.۲ میلیون تن با سهم ۳۴ درصدی در گروه فولاد مبارکه در سال گذشته محقق شد.
طیب نیا ادامه داد: میانگین استفاده از ظرفیت اسمی در صنعت فولاد کشور حدود ۶۵ درصد است اما با توجه به ایجاد نشدن کامل زیرساخت‌های لازم، با اضافه شدن ظرفیت‌های جدید در صنعت فولاد، ضریب بهره‌وری و استفاده از ظرفیت کاهش پیدا خواهد کرد.
وی گفت: سال گذشته بیش از ۶۱ رکورد تولید در بخش‌های مختلف فولاد مبارکه به ثبت رسید.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و صد و هفتاد
 - شماره هشت هزار و صد و هفتاد - ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۲