صفحات
شماره هشت هزار و یکصد و بیست و سه - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و یکصد و بیست و سه - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - صفحه ۲

رئیس جمهور در جمع علما و پیروان ادیان توحیدی:

وحدت، مهم‌ترین زمینه توسعه کشور است

آیت‌الله رئیسی شامگاه دوشنبه در نشستی با پیروان ادیان توحیدی که به مناسبت گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه ایام دهه فجر برای همه ما یادآور پیروزی‌های بزرگ ملت ایران است، گفت: این پیروزی‌ها مرهون بصیرت و ایستادگی همه ملت بزرگ ایران با هر گویش، مذهب و باوری است.
رئیس جمهور با بیان اینکه موفقیت‌ها و گام‌های بلندی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف نصیب ملت ایران شده نیز متعلق به همه ملت بزرگ ایران است، افزود: دفاع مقدس یکی از جلوه‌های زیبا و شکوهمند ایستادگی و بصیرت ملت ایران است که همه اقوام و مذاهب ایرانی با تقدیم شهدایی در آن ایفای نقش کرده و در این افتخار سهم دارند.
دکتر رئیسی با تأکید بر اینکه امروز بیش از هر زمانی نیازمند انسجام و وحدت ملی هستیم، اظهار داشت: انسجام و وحدت مهمترین زمینه و مناسب‌ترین بستر برای توسعه‌یافتگی در کشور است. البته وحدت و انسجام به معنای نفی گفت‌و‌گو نیست، بلکه بستری برای گردهم آمدن صاحبان اندیشه و تبادل دیدگاه‌ها و نظرات آنها با یکدیگر در راستای تقریب نگاه‌ها است.
نگاه امیدوارانه به آینده
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه امروز مهمترین مسأله برای ما آن است که عطف به دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی، نگاهی امیدوارانه به آینده داشته باشیم، تصریح کرد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه هستند تا از این طریق ملت ایران را از حرکت، تولید و تلاش برای ارتقای علم و فناوری، خلاقیت، تحصیل علم و کسب و کار بازدارند. آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه دشمنان نمی‌خواهند ملت ایران در کنار هم در صفا و صمیمیت و تحت لوای یکپارچگی و انسجام ملی رو به پیشرفت و آینده روشن حرکت کنند، خاطرنشان کرد: برای همه ما روشن است که ادیان ابراهیمی ضد کفر و الحاد هستند و محور همه آنها خداپرستی، دعوت به اخلاق و کنار گذاشتن تکبر، شیطنت، ظلم و فساد است. رئیس جمهور اضافه کرد: نقطه مشترک همه ادیان ابراهیمی توجه به خدا، توجه به خود و خودسازی و دستگیری و گره‌گشایی برای دیگران است. همه ادیان ابراهیمی خودبینی و خودبرتربینی و استکبار را محکوم و ظلم و فساد را مورد نکوهش قرار می‌دهند.
دکتر رئیسی با اشاره به این سخن امام محمدباقر(ع) که اگر انسان رابطه خود با خدا، با خود، با دیگران و با هستی را سامان دهد، به سعادت خواهد رسید، گفت: اینها سخنان و آموزه‌های همه ادیان الهی و ابراهیمی هستند که امیدبخش بوده و به انسان یاد می‌دهند که نباید دچار یأس شد و باید آینده را روشن و امیدبخش دید. رئیس جمهور اعتقاد به نجات انسان را اعتقاد مشترک همه باورمندان به ادیان ابراهیمی دانست و افزود: اعتقاد به موعود و وعده خدا برای نجات انسان و اجرای عدالت و مبارزه با ظلم، باور مشترک موجود در همه ادیان ابراهیمی است.
آیت‌الله رئیسی در ادامه با بیان اینکه «سیاست بدون معنویت و بدون خدا» بلاهای بسیاری را بر سر بشریت آورده است، تصریح کرد: هفتاد سال ظلم به مردم فلسطین، کلاهک‌های هسته‌ای، کشورگشایی و ظلم به جامعه بشری محصول سیاست منهای معنویت است. وی افزود: هر معادله سیاسی که بخواهد «معنویت و خدا» را کنار بگذارد، سعادتی برای بشر به ارمغان نخواهد آورد و بالعکس رنج و تضییع حقوق انسان را به همراه خواهد آورد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر ضرورت توجه حکمرانان به خالق حقوق انسان، اظهار داشت: حکومت‌ها باید حافظان و صیانت‌کنندگان حقوق الهی انسان باشند.
جستجو
آرشیو تاریخی