با تصویب ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفرهای استانی رئیس جمهور برای تجهیز مراکز فنی و حرفه‌ای

نهضت ملی «مهارت» شتاب می گیرد

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور 2300 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای به تصویب رسیده که امیدواریم تخصیص یابد.
به گزارش ایرنا، غلامحسین حسینی نیا اظهار داشت: در راس نظام رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید ویژه بر مهارت آموزی دارند.
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: دولت در طرح تابستانه عزم جدی برای این موضوع دارد و هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است که پیگیر تخصیص آن هستیم. طرح تابستانه در پاسخ به مطالبات مقام معظم رهبری و برای نوجوانان ١٢ تا ١٨ساله است که با هدف آشنایی با مشاغل مختلف و کسب مهارت آموزی اجرا می شود.
حسینی نیا خاطرنشان کرد: ٩٢درصد اعتبارات آموزشی کشور صرف آموزش‌های نظری و 8درصد صرف آموزش مهارتی می‌شود که نیازمند تغییر رویکرد در این زمینه هستیم. اکنون توزیع متناسبی در اختصاص بودجه نداریم و سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی باید به این موضوع توجه کنند.
وی با بیان اینکه نهضت ملی مهارت را در سازمان فنی و حرفه‌ای دنبال می‌کنیم، گفت: نهضت سواد آموزی در چهل سال انقلاب مورد توجه قرار گرفت و باید این نهضت ملی هم پیگیری شود.

برندسازی مهارت
پیگیری می‌شود
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: برندسازی مهارت را دنبال می‌کنیم تا تغییر گرایش از مدرک‌گرایی به سمت مهارت آموزی اتفاق بیفتد و البته در این راه نقش حمایتی مجلس باید بیشتر باشد. اکنون مجلس کمک‌های خوبی کرده است و در تصویب قوانین و اساسنامه این سازمان اقدام کرده‌اند.
حسینی نیا با اشاره به شناسایی ۵٠٠ شغل مهارت محور کم سرمایه بر، گفت: افراد می‌توانند با کمترین تجهیزات، شغلی ایجاد کرده و درآمد بیشتری کسب کنند. دانشگاه رکن توسعه هر کشوری است، اما قرار نیست همه به دانشگاه بروند؛ بلکه مسیرهای شغلی متفاوت است. باید جوانان را به سمت مهارت آموزی ببریم از این رو آمادگی داریم همه مراکز دولتی و کارگاه‌های دولتی را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا آموزش‌ها با کیفیت بهتری ارائه شود.

حذف امضاهای طلایی
در دولت سیزدهم
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به حذف امضاهای طلایی در دولت سیزدهم از افزایش تعداد مراکز جوار و بین کارگاهی به ۳۲۰۰ مرکز و آموزش بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دوره در دو سال دولت خبر داد و گفت: تا پیش از دولت سیزدهم ۵۰۰ مرکز جوار و بین کارگاهی وجود داشت.
حسینی نیا از جذب بیش از ۳۲هزار و ۴۱۸ مربی فنی و حرفه ای در دو سال اخیر خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴۸۰۰ مربی دولتی و بیش از ۳۲ هزار مربی بخش خصوصی داریم که نشان می دهد چه توانمندی عظیمی در این بخش وجود دارد. در دو سال دولت سیزدهم بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دوره آموزش ارائه کردیم که یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دوره در بخش خصوصی بوده است.

جستجو
آرشیو تاریخی