رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد

برنامه‌ریزی برای پرواز منظم بین ایران و آفریقا

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه سازمان هواپیمایی کشوری برنامه دارد که بتواند پروازهای منظمی را بین ایران و قاره آفریقا برقرار کند، گفت: به محض اینکه زیرساخت‌ها فراهم و توافق‌های لازم برقرار شود، حتماً این موضوع را دنبال کرده و از شروع پروازها استقبال می‌کنیم.
به گزارش ایسنا، محمد محمدی‌بخش در پاسخ به اینکه برای این کار به چه زیرساخت‌هایی نیاز است، گفت: این زیرساخت‌ها توافق‌های دوجانبه، هواپیما و از همه مهم‌تر مؤلفه‌های اقتصادی یک پرواز را می‌طلبد؛ این مؤلفه‌های اقتصادی هم می‌تواند از جانب ایران یا طرف مقابل باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره اینکه توافق با کشورهای آفریقایی چه زمانی حاصل می‌شود، گفت: بعد از موضوعاتی که وزارت امور خارجه دنبال می‌کند، سازمان هواپیمایی کشوری موارد هماهنگی و همکاری‌های دوجانبه را دنبال می‌کند، آنگاه موارد زیرساختی و بحث‌های اقتصادی مطرح می‌شود.
صفحات
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۲ تیر
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶
۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳
۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰
۳۱ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
ویژه نامه پلاس۸۲۳۴
 - شماره  - ۲۶ تیر ۱۴۰۲
۱