مدیرعامل اتحادیه سراسری تولیدکنندگان دام سبک با تأکید بر اینکه صنعت دامی کشور نیازمند حمایت جدی است، گفت: اگر مشکل صنعت دام جدی گرفته نشود، در نیمه دوم سال شاهد کاهش تولید جمعیت دامی و گوشت قرمز خواهیم بود. به گزارش ایرنا، افشین صدر دادرس ادامه داد: تبدیل دام زنده به لاشه گوشت ۴۲درصد ضریب تبدیل دارد که هر کیلوگرم لاشه گوسفندی با قیمتی بین ۳۵۰ تا ۳۷۰هزار تومان به دست مصرف کنندگان برسد، اما بهطور قطع قیمتهای بالای ۴۵۰هزار تومان برای گوشتهای تفکیکی هم منطقی نیست.