سیاسی

رئیس‌جمهور:
جامعه اسلامی از هتک حرمت قرآن کریم نخواهد گذشت
رئیس‌جمهور با اشاره به اهانت به قرآن کریم در روزهای اخیر در یک کشور غربی مدعی آزادی بیان گفت: ببینید به ارزشمندترین کتاب الهی که برای هدایت بشر آمده چطور اهانت می‌کنند، جامعه اسلامی از این توهین نخواهد گذشت.
به گزارش ایرنا، دکتر آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی روز گذشته پس از بازدید از روند اجرای خط لوله انتقال آب خلیج فارس، در جمع نمازگزاران جمعه در مصلای شهر رفسنجان افزود: به ارزشمندترین کتاب الهی که برای هدایت بشر آمده اهانت می‌کنند و نه فقط ۲ میلیارد مسلمان، بلکه پیروان تمامی ادیان الهی، آسمانی و ابراهیمی قلوبشان جریحه‌دار شده است.
وی با بیان اینکه تمام صاحبان مکاتب الهی، متدینین، آزادزنان و آزادمردان عالم قلوبشان جریحه‌دار شده، تصریح کرد: توهین به کتاب کامل قرآن عزیز ما، توهین به همه ادیان الهی، انسانیت، بشریت و همه ارزش‌های الهی است که جامعه اسلامی از این توهین نخواهد گذشت.
آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: جوانان بدانند آنان که مدعی آزادی بیان هستند، چطور استبدادی، استکباری و با روحیه تفرعن مقدسات مسلمانان را مورد اهانت قرار می‌دهند؛ آیا این قابل گذشت است؟
وی افزود: جوانان بشناسند اینها دروغ می‌گویند و طرفدار آزادی بیان، قلم و عقیده نیستند، بلکه با آزادی مخالفند و می‌خواهند استبداد خود را با تابلوی آزادی بیان به بشریت تحمیل کنند.
آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه قرآن جلوه آزادی است و به بشریت آزادی می‌آموزد، اظهارداشت: اینان که این اهانت‌ها را به مقدسات انجام می‌دهند، با آزادی مخالفند.
 

مخبر:
دستگاه‌های دولتی موظف به تهیه پیوست دانش‌بنیان هستند
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال یک میانبر برای پیشرفت هستند، گفت: در دولت مصوب شده تا همه دستگاه‌های دولتی موظف به تهیه پیوست دانش‌بنیان شوند.
به گزارش ایرنا، محمد مخبر روز پنجشنبه با حضور دوساعته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک) که ۴ تا ۷ تیرماه با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، بازدید کرد.
مخبر در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال داخلی در حل مشکلات کشور، تأکید کرد: در چند سال آینده ۶۰ درصد GDP اقتصاد کشورهای دنیا را اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک تشکیل می‌دهد.
وی ادامه داد: از مزیت‌های جدی و اساسی برای توسعه کشور نیروهای جوان و نخبه، خلاق، با جسارت و با اعتماد به نفس بالا در حوزه اقتصاد دیجیتال هستند که عزم راسخ دولت سیزدهم در بیشترین استفاده و حمایت و پشتیبانی از آنهاست.
مخبر با تأکید بر اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال هرگاه در هر حوزه‌ای بویژه نفت، صنعت و کشاورزی بکارگیری شدند، یک میانبر برای پیشرفت بوده‌اند، افزود: باید با کمک وزارت ارتباطات و ساماندهی و ایجاد یک ساختار و کانون برای فعالان این حوزه زمینه‌ای مهیا شود تا بتوان مرتب مشکلات آنها را رصد، پیگیری و حل کرد.