هدف‌گذاری تولید سالانه 3.5 میلیون تن گوشت مرغ

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: با اقدامات صورت گرفته، در تأمین گوشت مرغ مورد نیاز داخل به خودکفایی رسیده‌ایم و برای توسعه بازارهای صادراتی هم با افزایش یک میلیون تنی ظرفیت تولید، به دنبال تولید 3.5 میلیون تن گوشت مرغ هستیم.
به گزارش مهر، سیدمحمد آقامیری در نشست قرارگاه امنیت غذایی با اشاره به تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن مرغ در کشور یادآور شد: ارتقای تولید گوشت مرغ به ۳.۵ میلیون تن، صادرات پایدار را رقم می‌زند. مسعود امرالهی، مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: تمام بازرسان و ناظران در همه استان‌ها مکلفند با برنامه‌ریزی، اقدامات لازم برای نظارت ویژه بر زنجیره تولید، تأمین و مصرف مرغ و گوشت را اجرایی کنند. این نمایندگان از ۲۹ فروردین به استان‌ها اعزام شده‌اند.