آمادگی هرمزگان برای انتخابات الکترونیکی

در آستانه برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی، هرمزگان با تدارک یک‌هزار و ۷۴۱ شعبه اخذ رأی و حرکت به سمت برگزاری تمام الکترونیکی انتخابات، گامی بلند در جهت افزایش شفافیت، سرعت و دقت در فرآیند رأی‌گیری برداشته است.
نشست آمادگی برگزاری انتخابات با حضور برخط فرمانداران در بندرعباس، نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان استان برای برگزاری انتخاباتی سالم، دقیق و به‌روز است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در نشست آمادگی برگزاری انتخابات در هرمزگان با حضور برخط فرمانداران در بندرعباس گفت:«در هرمزگان یک‌هزار و ۷۴۱ شعبه اخذ رأی برای انتخابات شوراها و مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شده است.»
احمد نفیسی افزود:«انتخابات آینده شوراها و مجلس شورای اسلامی به‌ صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود و در این شیوه، استفاده از برگه‌های کاغذی رأی و شمارش دستی آرا حذف خواهد شد.»
وی گفت:«دستگاه‌های جدید احراز هویت و صندوق الکترونیک برای برگزاری انتخابات الکترونیکی آماده شده و با استفاده از این فناوری، امکان مشاهده نتایج آرای هر شعبه و نامزدها بلافاصله پس از پایان رأی‌گیری فراهم می‌شود.»
معاون استاندار هرمزگان افزود:«در روش تمام الکترونیکی، امکان ثبت تکراری رأی برای یک فرد وجود ندارد و این روش با کاهش احتمال خطای انسانی در فرآیند شمارش آرا و تسریع در اعلام نتایج طراحی شده است.»
نفیسی افزود:«زمان برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی از سوی وزارت کشور اعلام می‌شود.»
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • گزارش
  • زیست بوم
  • حوادث
  • اجتماعی
  • صفحه آخر
  • همچنین در نسخه برخط می خوانید:
  • کتاب
  • خودرو
  • ایران زمین
  • ورزشی
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و صد و شصت و سه
 - شماره نه هزار و صد و شصت و سه - ۱۰ آبان ۱۴۰۵