راهکارهای مهم برای پیشگیری از سرقت منازل

یکی از انواع سرقت که این روزها شاهد وقوع آن به شیوه‌های مختلف در کشور هستیم، سرقت از خانه‌هاست. سرهنگ کارآگاه اصغر خدائی، سرپرست پلیس آگاهی پایتخت برای اینکه مردم کمتر طعمه سارقان شوند راهکارهایی ارائه داد که عمل به این توصیه‌ها می‌‌تواند مؤثر باشد.
به طور معمول در خانه‌هایی که اجاره داده می‌‌شوند باید بعد از رفتن مستأجر قبلی حتماً توپی قفل و کلید درهای ورودی و اصلی تعویض شود. از نگهداری وجوه نقد و طلاهای زیاد در منزل و در یک مکان مشخص و ناامن جداً خودداری شود. در مجتمع‌های مسکونی ورود و خروج افراد ناشناس زیر نظر باشد و اگر از نیروهای خدماتی (مستخدم) استفاده می‌‌شود در انتخاب این افراد دقت و تحقیق شود. در زمان عزیمت به مسافرت حتماً منزل خود را به شخص امین یا کلانتری محل بسپارید. سوابقی از مشخصات و جزئیات اموال باارزش و ذی‌قیمت خود تهیه کنید و داشته باشید که به محض وقوع سرقت بتوان از آن استفاده و به پلیس اعلام کرد. از روشن گذاشتن مدام لامپ خانه خودداری شود و استفاده از تایمر برای روشنایی منازل در شب ضروری است. در هنگام ترک منزل حتماً در ورودی منزل، در حیاط، پنجره‌های مشرف به کوچه و درهای مشرف به بالکن را قفل نمایید.
 در زمان مسافرت‌های طولانی به داشتن قفل‌‌های کتابی، کامپیوتری و حفاظ بسنده نکرده و منزل را به فردی مطمئن بسپارید. در زمانی که خانه تنها هستید در را برای افراد ناشناس باز نکنید حتی اگر خود را مأمور آب و برق و گاز و پست معرفی کنند. تلفن‌های تماس پاسگاه و کلانتری محل را یادداشت و به خاطر داشته باشید.
اگر دسته کلید خود را گم کردید یا به طرز مرموزی ناپدید شد، نسبت به تعویض قفل‌ها اقدام کنید. سارقین حرفه‌ای از محل‌های احتمالی نگهداری و اختفای طلا و جواهر و وجوه نقد اطلاع دارند؛ اگر نمی‌خواهید زیورآلات قیمتی را در مسافرت‌ها همراه خود داشته باشید، به صندوق‌های امانات بسپارید. عده‌ای از سارقین با همراه داشتن گل و شیرینی و تحت پوشش میهمان یا اینکه به دنبال آدرس می‌‌گردند، نسبت به شناسایی منازل خالی از سکنه اقدام می‌کنند؛ مراقب این ترفند باشید.
 
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • بین الملل
  • اقتصادی
  • علم و فناوری
  • اندیشه
  • حوادث
  • اجتماعی
  • صفحه آخر
  • کتاب
  • خودرو
  • ایران زمین
  • ورزشی
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و صد و چهل
 - شماره نه هزار و صد و چهل - ۱۳ مهر ۱۴۰۵