تاکنون «چت جی پی تی» در حالت چت موقت خود هیچ پیشزمینهای از کاربر نداشت و بدون دسترسی به اطلاعات قبلی فعالیت میکرد. اما از ۵ شهریور، گزینهای در گوشه سمت راست بالای صفحه اضافه شده که به کاربر اجازه میدهد وضعیت گفتوگو را مشخص کند. اگر گزینه «Personalized» انتخاب شود، چت موقت به حافظه ذخیرهشده دسترسی خواهد داشت.