از گوشه و کنار ایران

آزادی 3 زندانی با کمک دانش‌آموزان یک مدرسه
دانش‌آموزان یک مدرسه غیر انتفاعی با همراهی خانواده‌هایشان و جمع‌آوری پول توانستند سه زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کنند.
 عباس کشانی رئیس ستاد دیه استان تهران با اشاره به برگزاری پویش‌های خیرخواهانه در یکی از مدارس منطقه ۶ تهران، اظهار کرد: «یک مدرسه غیرانتفاعی در دو مرحله با همراهی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان موفق شد زمینه آزادی سه زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کند. در اولین مرحله که همزمان با روز مادر برگزار شد، با جمع‌آوری حدود ۱۰۰ میلیون تومان، دو زن زندانی جرایم غیرعمد آزاد شدند و امسال نیز در قالب پویش «عطش» و با مشارکت ۴۵ خانواده، ۴۰ میلیون تومان جمع‌آوری و صرف آزادی یک زندانی ۵۸ ساله شد.»وی افزود: «این زندانی به دلیل ناتوانی در بازپرداخت بدهی ناشی از تأمین هزینه درمان همسرش راهی زندان شده بود و با کمک خیران و مشارکت دانش‌آموزان به آغوش خانواده بازگشت.»
 
تشکیل پرونده قضایی برای مرگ 2 مادر باردار
دادستان ایلام از تشکیل پرونده قضایی برای بررسی علت فوت ۲ مادر باردار در یکی از بیمارستان‌های ایلام خبر داد.
 عبدالوهاب بخشنده در نشست کمیته بررسی مرگ دو مادر باردار گفت: «هدف از تشکیل این جلسه، بررسی دقیق ابعاد این دو حادثه تلخ و جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی است. فوت دو مادر باردار هنگام عمل سزارین در فاصله زمانی کوتاه در یک بیمارستان، موجب نگرانی افکار عمومی شده و لازم است علت دقیق این حوادث به صورت کاملاً کارشناسی مشخص شود؛ اینکه آیا موضوع ناشی از عوارض پزشکی، خطای احتمالی، داروهای مصرفی، تجهیزات، امکانات یا عوامل دیگر بوده است. پزشکی قانونی و کارشناسان تخصصی باید با دقت و حساسیت ویژه تمامی مستندات، داروهای مصرفی، روند درمان و اقدامات انجام‌شده را بررسی کرده و گزارش جامع و مستند خود را در اختیار مرجع قضایی قرار دهند. باید از نتایج این بررسی‌ها برای پیشگیری از وقوع حوادث مشابه استفاده شود تا اگر نقص یا ایرادی در فرآیندهای درمانی وجود دارد، برطرف شود. عباس قیصوری رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز گفت: «در صورتی که در جریان بررسی‌ها هرگونه قصور احراز شود، پرونده فرد یا افراد مسئول بدون هیچ‌گونه اغماض به مراجع ذی‌صلاح ارجاع خواهد شد.»

انفجار هولناک در انبار استخراج رمز ارز
  فعالیت یک مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در منطقه آبکسر شهرستان ساری، علاوه بر آسیب به شبکه برق، به وقوع آتش‌سوزی و انفجار هولناک منجر شد.
شامگاه شنبه و در پی اعلام وقوع آتش‌سوزی در یک انبار در روستای آبکسر از توابع شهرستان ساری، نیرو‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق مازندران به محل حادثه اعزام شدند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بررسی‌های اولیه نشان داد محل حادثه، انباری بوده که به‌صورت غیرمجاز برای استخراج رمزارز مورد استفاده قرار می‌گرفته است. بر اساس شواهد موجود، از جمله قفسه‌های مخصوص استقرار تجهیزات، فن‌های صنعتی و آثار به‌جا مانده، این محل به مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز تبدیل شده بود. بر اثر این حادثه که احتمال می‌رود ناشی از اتصالی یا گرمای بیش از حد تجهیزات غیراستاندارد باشد، بخشی از کابل‌های خودنگهدار شبکه برق نیز دچار آسیب و سوختگی شد. آتش‌نشانان موفق به مهار حریق شدند. در ادامه و پیش از حضور مأموران، مستأجر محل اقدام به خارج کردن تجهیزات کرده و از محل متواری شد.  به گفته ساکنان منطقه، وی با استفاده از یک دستگاه وانت، ماینر‌ها را از محل خارج کرده است. موضوع با حضور پلیس صورتجلسه شد و پس از تکمیل گزارش‌های آتش‌نشانی و مستندسازی شواهد، اقدامات قانونی و قضایی علیه متخلف در دستور کار قرار گرفته است.
 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و هفتاد و دو
 - شماره نه هزار و هفتاد و دو - ۲۲ تیر ۱۴۰۵